Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darietta

do osób z pawkiem co znaja się świetnie na przepisach bo mam problemy z pytaniam

Polecane posty

otóż zaczęłam chodzić na kurs prawa jazdy i tak sobie w domu rozwiązuje testy ale w niektórych pytaniach ja zaznaczyłabym inne odpowiedzi niż w książce czy możecie mi pomóc wkleję linki z dwoma stronami które sprawiają mi największa trudność http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/144db539d1ceea0f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/021bc0fd1f5ec970.html na pierwszej stornie chodzi o pytania 28 29 30

Gość Daarietta
Mogę zdać prawko od ręki, ale instruktor chce żebym się z nim przespała i zapłaciła mu 10zł. Za co mam mu płacić 10zł, to oburzające?

a przed skrzyżowaniem może zwrócić bo w odpowiedziach jest b i c ale jak odczytywać ten znak nie można zawracać za znakiem a przed jeszcze mogę

Gość mmmeee
zawsze tak jest ze za znakiem np jesli masz zakaz to obaowiazuje jesli nie ma strzalki za znakiem.

Gość mmmeee
bo na skrzyzowaniu sie nie zawraca

Gość Daarietta
co zrobić jak strzałka kieruje prosto do spodni mojego instruktora?

Gość plastikowy klosz
teorie mam za sobą od prawie 2 lat. wydaje mi się że w pytaniach 28,29,30 powinny być odpowiedzi B i C (w każdym z pytań) ale sprawdź w odpowiedziach. Jeżeli czegoś nie wiesz, spytaj na zajęciach. Nam jakoś tłumaczyli, że zawracanie zawiera skręcanie, ale skręcanie nie zawierza zawracania- w każdym razie ja tez miałam z tym problem,a musisz to zrozumieć, bo testów wykuć nie można, wszystko wyjdzie na jeździe, albo na egzaminie. Niestety pytania sa sformułowane tak a nie inaczej, ale wszystko jest do nauczenia:)

albo ktoś sie podszywa ale bo nie wiem bo na skrzyżowaniach sie zawraca jeśli nie ma zakazu to wiem bo akurat taki manewr jest do wykonania na egzaminie

Gość mmmeee
ale tutaj masz 2 pasy nie przedzielone pasem zieleni.a np w miescie masz pas zieleni i zawracasz.

Gość mmmeee
wez kodeks albo jaka ksiazke i poczytaj.

Gość mmmeee
43. ac ale nie wiem czy na 100% 44.b 45.ab

Gość mmmeee
ogolnie na skrzyzowaniu sie nie zawraca a np jak stoi znak zakaz czegos to obowiazuje za znakiem