Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna kraina niegodziwości

............

Polecane posty

Na wstępie chciałam przeprosic za moje wyżalanie się ale naprawde jest mi teraz tak źle, a nie mam jak narazie nikogo komu mogłabym się wypłakać :( Otóż mój narzeczony od jakiegos czasu mnie zbywa, nie zalezy mu juz tak na mnie jak wcześniej , już nie patrzy na mnie "takim" wzrokiem... Przyżekiliśmy sobie że nie bedziemy się kłócić, a tu prosze- po zaledwie 2 dniach kłótnia...Nie mówie, ze nie jestem winna , pewno i ja mam jakiś grzeszek ale gdy dziś sie pokłóciliśmy ,wybiegłam z domu lecz po namyśle wróciłam i powiedziałam , ze chcę by było normalnie a on nic sie nie odezwał, wypominal mi różne rzeczy... Juz od dłuższego czasu tak między nami jest co 2 dzień kłótnia, normalnie nie pamietam tyg. zeby było dobrze :( bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego ale juz nie mam siły ...

poradziłby mi ktos coś ?

Gość nie jestes sama
miałam tak dokładnie rok temu-wyprowadziłam sie do drugiego pokoju i żyliśmy osobno-bez słow, w całkowitej ciszy, każdy sobie.Trwało to ok 3ech mcy.Gdzie prawie nic nie jadł.Az pewnego dnia on zaczał przepraszac, płakał, kleczał i obiecał poprawe i ze zrobi wszystko zeby bylo jak dawniej.Bał sie ze Boze Narodzenie bedzie musial spedzic beze mnie.A teraz jest lepiej, ale czy o tyle o ile obiecywał poprawe...? Niestety nieduzo lepiej...

"nie jesteś sama"

Ty przynajmniej dałaś mu coś do zrozumienia milczeniem a ja ? Mieszkamy w tym samym mieście a teraz jestem u rodziców , bo juz nie mogłam tego wytrzymac... I co mam zrobić ? Głupio bedzie jak sie gdzieś spotkamy przypadkiem ..:/

Gość nie jestes sama
a teraz siedze tu sama przed komputerem i chetnie bym sie upila i zgasła na zawsze, bo po co wałkowac ten sam temat, budziec sie,wstawac z łóżka, oddychac i zasypiac.Dlaczego nie mozna zasnac na zawsze...ot tak poprostu...

mam dokładnie tak samo :( Moze to bedzie okropne co teraz powiem ale ostatnio jak idę z zakupów i przechodze przez pasy to mam takie myśli zeby mnie samochód potrącił , ze jak mu mnie zabraknie to wtedy zrozumie co stracił..

Gość nie jestes sama
żal mi tylko moich rodzicow bo jakbym umarla to oni by bardzo cierpieli a tego nie chce bo juz kiedys widzialam taty łzy, po smierci jego siostry-jak bardzo płakał i jak musialam go trzymac by sie uspokoil.Tylko to mnie trzyma, zeby nie dać im takiego cierpienia i bólu...

Gość nie jestes sama
najgorsze jest to ze nauczylam sie nie przywiazywac do rzeczy.Kiedys nie wyobrazalam sobie zeby odejsc i zostawic swoja ksiazke, miska, albo ubrania....teraz jestem w stanie wyjsc i zostawic wszystko

a ja już nie mogę ...Nie potrafię odejść ale nie potrafię z nim żyć :( Boże.

Gość nie jestes sama
a moze potrafisz odejsc bo skoro mieszkasz u rodzicow to jestes bez niego i jesli nawet nie masz potrzeby i poczucia ze powinnas do niego zadzwonic to wszystko jasne.

Gość Roses Grow
Być może...Ale powiem Ci jedno - to jest chore..."milion" razy juz próbowałam ale nie potrafiłam tego zrobić...za bardzo go kocham, wmawiam sobie , ze teraz będzie dobrze itd :(

Gość Roses Grow
Przepraszam ale teraz pisze innym nickiem

Gość nie jestes sama
a on ciagle cos do ciebie czuje?

Gość Roses Grow
Mówi ze tak...ale ja tego nie czuję

Gość nie jestes sama
jesli mowi ze cie kocha i ze nadal zalezy mu na tobie i na waszym zwiazku to trzeba zaczac wszystko od nowa-spokojnie rozmawiac i zapomniec o tym co bylo-zyc tym co jest i co bedzie.Musicie ustalic warunki waszego zwiazku-ze jak cos nie bedzie grało to powiecie o tym sobie nawzajem i wyjasnicie na spokojnie

Gość Roses Grow
Ale cały czas tak robimy a znów za parę dni sie kłócimy i to naprawde o głupstwa ! Nie wiem co z nami jest nie tak :(

Gość nie jestes sama
musicie sobie wyjasniac a nie sie kłocic-mowic nie pasuje mi to i to, nie lubie gdy robisz to.., prosze zrob inaczej itd a nie odrazu kłotnia.Gdy sie jest zdenerwowanym np z powodu pracy zazwyczaj w domu to wychodzi, wiec trzeba mowic prosze daj mi dzis spokoj bo jestem zdenerwowana bo w pracy bylo zle i chce odpoczac, poprzytulac sie w milczeniu.

Gość nie jestes sama
mowic wszystko-nawet najdrobniejsza rzecz-mowic a nie kłocic musicie sie tego nauczc krok po kroku

Gość Roses Grow
Dobrze. Postaram sie. Dziękuje Ci za rady wezmę je sobie do serca. Jak na razie poprosiłam go , ze chcę pobyć sama i żeby dał mi odetchnąc do końca dnia :(

Gość nie jestes sama
musisz pojsc do niego i zapytac czy chcesz sprobowac ratowac nasz zwiazek i czy jestes gotowy by zapomniec o tym co bylo i zaczac wszystko od nowa. 1.bez wypominania tego coktos robil zle-zacisnac zeby i nie wypominac bledow 2.mowic glosno o tym co sie kiedy czuje o dobrych i zlych odczuciach 3.mowic gdy ktos cos zrobil zle wg ciebie, ale zapytac jak to widzi druga strona 4.chwalic-to bardzo wazne, bo przeciez nie robimy ciagle i tylko zle rzeczy 5.przytulac sie 6.czasem poswiecac, robiac cos czego zazwyczaj bysmy nie zrobili-i powiedziec-wiesz, bylo mi trudno to zrobic ale kocham cie i dlatego to zrobilam 7. wysłuchiwac sie nawzajem i do konca

Gość nie jestes sama
wybacz ze tak w punktach ale tak łatwiej sie czyta

Gość nie jestes sama
no i zycze powodzenia :) i wytrwałosci

Gość nie jestes sama
:)

Gość a jak dzis przedstawia
sie sytuacja?