afrudyta 0 Napisano Styczeń 13, 2008 Hej! Cieszę się z Waszych małych sukcesów, a także kibicuję wszystkim tym (sobie też), które wzięły sie za siebie. W końcu nam się uda! A jak!:) shrewW Przeczytaj raz jeszcze wszystko na spokojnie, a zrozumiesz, że ani ja Ciebie źle nie zrozumiałam, ani tym bardziej, nikt sie pod Ciebie nie podszył. Zapytałaś \"do jakiej wago dążę?\" więc Ci odpowiedziałam trochę wymijająco (bo sama nie wiem ile chciałabym ważyć, za to chce na pewno kilka kg. stracić!) i podałam, że mierzę 179cm i ważę tyle i tyle:P...ech...............................Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Witam! Jak tam wasze dietki i ćwiczenia upiększające?:)))............Odzywac się i to szybciutko!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Ledwie weszła i już się rządzi! ;) Nie wiem jak u Was, ale u mnie piękna wiosna jest tej zimy! :) Wykorzystałam dzisiejszą wspaniałą pogodę i wolny dzień i wybrałam się na nogach do centrum miasta - czyli miałam godzinny spacerek :) Zrobiłam 11 886 kroków :) (przeprosiłam się z krokomierzem) a zalecana ilosć to ok 10 000 więc jestem zadowolona. Miałam dziś jeszcze poćwiczyć ale zabrałam się za co innego, a mianowicie kupiłam dziś druty i włóczkę i rozpoczęłam naukę robienia na owych drutach :) Od dawna chciałam się tego nauczyć, w końcu zmobilizowałyśmy się z koleżanką - ja na druty a ona na szydełko :) Jak narazie klnę jak szewc, bolą mnie ręce ale jestem mistrzynią narzutu :) generalnie jakoś to wszystko łapę tylko moje niewyćwiczone w takich sprawach ręce nie do końca nadążają za tym wszystkim i co chwila coś mi się plącze albo spada :) A poza tym jakoś idzie :) Boję się troszkę, że znowu popadnę w siedzący tryb życia przez te druty. Jutro zamierzam odwiedzić siłownię :) a dopiero potem będę siedzieć nad robótką :) A co tam u Ciebie Afrudytko i u pozostałych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Styczeń 15, 2008 :)))) U mnie nie jest źle, tzn. dalej nie chce mi się jakoś jeść, jem tylko to co trzeba. Jedynie dzisiaj naszło mnie na coś słodkiego, ale mam nadzieje, że do jutra mi przejdzie;)............Byłam dziś w Carrefourze i widziałam twister Tigressko:) Przyjeżdżaj do mojego miasta;) Pozdrawiam i...czekam wciąż na Was.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Styczeń 16, 2008 ...i znowu cisza....................no tak, chyba w sen zimowy dziewczyny pozapadały:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Styczeń 16, 2008 Jakoś dziś nie byłam w Twoich okolicach Afrudytko :) Ale zajżałam do Carrefoura u siebie - niestety to jest taki malutki sklep i w 99% jest tam żywność. W każdym razie u mnie twisterów nie było :( Za to byłam dziś na saunie, wczoraj na siłowni. Jutro też pomęczę się na siłowni - oblegam orbitreka i bieżnię. Oj, kiepską mam kondycję, kiepską... Ale ku mojemu zaskoczeniu nie miałam zakwasów po dniu wczorajszym :) To już coś... ;) Straszna cisza na tym topiku. A szkoda... buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka75 0 Napisano Styczeń 18, 2008 ja się nie odzywam bo u mnie bez zmian - dieta MŻ i tylko tyle i aż tyle generalnie nie jest źle ale wczoraj sobie pofolgowałm bo były urodiny męża a co mi tam pozdrawiam i całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ech...jak sie obudzicie przed wiosna to...dajcie mi znać!:P Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Styczeń 21, 2008 No Afrudytko, jak narazie to Ty spałaś od 16 do 21.01 ;) :) Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Styczeń 22, 2008 ech....nie spałam, oczywiście zaglądałam, ale się zdenerwowałam;)...a monologów nie lubię:P....Pozdrawiam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Styczeń 23, 2008 :) Ja już wystarczająco często gadam do siebie to pisanie do siebie też mnie nie pociąga :) A jak tam dietkowanie? Ja twistera nie kupiłam, bo nigdzie go nie ma :( ale cały ubiegły tydzień chodziłam na siłownię. I \"odkurzyłam\" też mój stepper :) Ale na wagę nie staję :) Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Cześć Tigressko! Ja na allegro zamówiłam znowu swój \"syropek\". Zaoszczędzę 30 zł, niż jakbym kupowała w aptece i mam nadzieję, że pomoże jak dawniej:) No i wciąż zastanawiam się nad Leg magic, czytam opinie, a na allegro jest juz bardzo dużo ofert i nie za 300, a za ok. 200zł juz z przesyłką! Także chyba wkrótce się skuszę. Z tego co czytałam po różnych forumach, babki sa zadowolone, aczkolwiek nie sa to łatwe ćwiczenia, a bardzo intensywne i wyczuwalne w nogach, no, ale o to chodzi!:) Ponoć najlepiej po 15 minut dziennie ćwiczyć i to w odstępach, także przymierzam się, przymierzam, aż chyba w końcu zaryzykuję. Na szczęście jest mniejsze od rowerka stacjonarnego i można złożyć:)................Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Styczeń 23, 2008 ja się w końcu zdenerwowałam i zamówiłam twister na allegro choć dobijają mnie te ciągłe koszyt przesyłki... no ale trudno... już sie nie mogę doczekać ale pewnie dostanę go dopiero w przyszłym tyg. Co do Twojego upatrzonego Led magic to też się troszkę orientowałam w temacie. Duzo osób jest zadowolonych ale też duzo narzeka na ból kolan. ćwiczenia na nim nie są fizjologicznym ruchem człowieka i to podobno dlatego bardzo obciąża to stawy przy długim i częstym ćwiczeniu a przeciez zeby byl efekt to trzeba ćwiczyć regularnie. z racji swojego zawodu z tą teorią jestem w stanie sie zgodzic i nie zdecydowałam sie na ten zakup. ale w praktyce nie próbowałąm więc tak do końca nie wiem jak to jest :) Mam nadzieję ze będziesz pisała o swoich wrazeniach z ćwiczen! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Styczeń 23, 2008 poprawka - leg magic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia1 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Tigresse a możesz podać link, który zakupiłaś? Bo sama mam chcę sobie kupić ale nie wiem jaki:( z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Kupiłam coś takiego: http://www.allegro.pl/item298080869_twister_magnetyczny_gwarancja_od_ss.html ale jak się będzie sprawdzał to nie wiem. Na siłowni ćwiczyłam na trochę innym, zdecydowanie większym, więc też nie wiem czy mój wybór jest dobry. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka75 0 Napisano Styczeń 24, 2008 wiem że ostatnio rzadko tu wpadam no ale z nowym rokiem przeyszły nowe obowiązki i nie zawsze mam czas. Muszę się pochwalić że ostatnio kupiła sobie spodnie 42:) a nie 46 jak jeszcze w czerwcu. dla mnie bomba chociaż i tak nadal jestem grubas. dziś trochę nagrzeszyłam bo pojadłam sobie ciastek - na usprawiedliwienie mam tylko to że właśnie z powodu żałoby naroowej odwołali mi bal to się trochę pocieszałam:P Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Styczeń 24, 2008 ano rzadko, Izulka, no, no, no!;) Jednak, za to że tak ładnie Ci ubyło tu i ówdzie, to gratulujemy i wybaczamy!;) Tigressko...Jesli kupiłaś właśnie ten twister, identyczny jak w linku, który podałaś to...powiem tylko tyle, żebyś uważała bo to kiepska firma. Swego czasu pracowałam w dużym sklepie sportowym:))) no i cóż...bardzo dużo reklamacji było na sprzęty tej firmy. Może sie poprawili, miejmy taka nadzieję!:) Pozdrawiam! P.S. A czy Inezka to juz zapomniała o tym topiku?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Witam kochane dziewczynki..Nie Nie Nie zapomniałam.Mam chore dzieci i jeżdżę po lekarzach,kompletnie nie mam na nic czasu,nawet na jedzenie :P,no może nie do końca bo jak juz sobie przypomnę ..to na dobre :P Też bym chętnie poćwiczyłą,ale jestem padnięta po całym dniu i mam takiego leniwca,że tylko łóżeczko i nic więcej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Zaglądałąm tu wcześniej,ale totalna cisza to też nic nie pisałam,a dzisiaj zaglądam i..................SĄ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Dziewczyny ja to już chyba postawię krzyżyk na to moję odchudzanie,bo jak tak bardzo chcę zrzucić parę kilo to ni diabłą,a jak zaczynam to ol.....to automatycznie coś zawsze drgnie,było nie było te 2kg spada w dół.Nie wiem od czego to zależy czy to może jakoś psychika na mnie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Witajcie! Miło Was znowu czytać :) Może nasz topik odrodzi sie troszeczkę? :) Oj, Afrudytko... Gdybym wiedziałą, że takie doświadczenia zawodowe masz to bym się Ciebie spytała... No ale trudno... Już zapłacone, czekam na paczuszkę. Zobaczymy jak to będzie... Z tym, ze raczej wszystkie twistery na allegro są mniej więcej takie. Różnią się najczęściej kolorem. No i pewnie za takie pieniądze to nie mam co liczyć na trwałość... Mój steper był dwa razy spawany i dopiero po tym przestał się psuć... :) No zobaczymy jak to będzie... :) Pozdrawiam serdecznie! Miłego dnia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PuchateQ 0 Napisano Styczeń 27, 2008 Cześć kochane slimaczki Przyznaję,że tęskni mi suię za wami. Co u was???? Jak dietki???? Ja już odpuściłam wszystkie SB, kapuściane, kopenhaskie i inne cuda- po nich tylko tyłam. Zaczęłam stosować ostatnio dietę mż i ruch i wiecie co??:) z 65 kg zrobiło się 61!! :D To oczywiście jeszcze bardziej mnie zmotywowało i walczę nadal o siebie:) Na śniadanie jem zazwyczaj bułke grahamkę z wszystkim na co mam ochotę. na drugie śniadanie owoc, kawa, czasem zamiast owocka coś słodkiego, np. 2 kostki czekolady;) Obiad zwykły- tyle ,że połowę tego co zwykle:) kolacja- albo nic, albo np kubus soczek, albo jakiś owoc. I idzie do przodu:) Odezwijcie się slimeczki, może uda nam się reaktywować nasz topik????:) pozdrawiam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Styczeń 27, 2008 Witaj Puchatku! Gratuluję!!! Nie ma to jak MŻ :) Ja osobiście wolę nie stawać na wagę... Stan nieświadomości jest o wiele lepszy! ;) :) Pozdrawiam serdecznie. Zaglądaj do nas Puchatku bo coś nasz topik nie za bardzo funkcjonuje... :( A założycielka się obija... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Styczeń 27, 2008 :))) Malina sie melduje, zgodnie z Twym rozkazem Tigressko!:) PuchateQ! Fajnie, że przypomniałas sobie o nas! Szkoda, że tak rzadko wpadasz, ale rozumiem, że po prostu nie masz kiedy:( Zazdroszcze tych zgubionych kilogramów! Ech! Życzę dalszej utraty!...............Nie pisze nic bo się wzięłam i zdenerwowałam. Mija tydzień, a nie dostałam swego syropku, który zamówiłam na allegro:( A planopwałam sobie, że weekend już będę miała z nim, kurde...tak to jest z planami... A Ty Tigressko dostałas już swój twister?......Kurcze, jakiegoś doła poderwałam chyba. W sklepie dzis sobie kupiłam oprócz pomarańczy(które kocham), paczuszkę Schoco-Bons, buuuuuu. Jeszcze jej nie zaczęłam, ale pod wieczór pewnie nie omieszkam:( Kto mnie pocieszy, no kto?....schoco-bons:( Miłego popołudnia niedzielnego Slimeczki zyczę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Styczeń 27, 2008 No masz szczęście! ;) Łączę się z Tobą w bólu Afrudytko, gdyż niestety ja też nie mam jeszcze twistera. Ale ja tak podejżewałam, że dostane go po niedzieli... A poza tym za mną też dziś \"chodziło\" coś słodkiego - w zasadzie nie miałam ochoty na nic konkretnego, byle było z cukrem - chyba obniżył mi sie za bardzo jego poziom we krwi... :) No i w końcu zajadałam sie lodami... Miałam też dzis ambitne plany ćwiczeń, pump it up, stepper i guzik z tego wyszło. Przesiedziałam cały dzień... :( Ale jutro siłownia mnie nie ominie! Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PuchateQ 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Afrudytko, Tigresse!! Ostatnio w Tesko są straszne obnożki sprzętów sportowych:) Można kupić fajne cacko za - 50% :D Stepery i takie tam. Sama bym się chętnie skusiła na coś,ale wydatki mam inne:( A dziś siłą woli mnie oczyściło dokładnie, więc chyba powinnam się cieszyć, choć przecież to głupie cieszyć się z zatrucia:-O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarny-magdalena 0 Napisano Styczeń 28, 2008 Witajcie dziewczynki, czy mozna do was dołączyć, kupiłam sobie wczoraj MINCEUR-A czy któraś może mi napuisać o efekltach pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarny-magdalena 0 Napisano Styczeń 29, 2008 Afrudytko Kupiłam też ten specyfik o smaku wiśniowym z topiku wynika że juz to kiedyś brałas - napisz prosze o efektach pozrawiam :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka75 0 Napisano Styczeń 29, 2008 cześć laseczki u mnie nic nowego no może poza tym że jakoś ostatnio ciężko mi się zmotywować do ścisłej diety:) ale nic to do wiosny jeszcze trochę czasu jest pozdrawiam i całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach