Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afrudyta

ATRAKCYJNY WYGLĄD...diety,dietki i nie tylko

Polecane posty

Izulka!!🌻 Wiosna przyjdzie szybciej niż myślisz- w naszych warunkach to z dnia na dzień;) U mnie dziś dzień upływa pod znakiem byłki grahamki i pulpetów...i strucia ciąg dalszy:-O Ale ma to swoje dobre strony:p pozdrawiam!!!!:)

Hej! Izulka, PuchateQ, Tigresska, Inezka!:) cześć Magdaleno! A ja cholera jasna, zamówiłam Minceur-a na allegro i jeszcze nie przyszedł!!! Normalnie wściekam się, że hej! W lecie gdy to piłam, schudłam coś 3, 4kg, dlatego zaufałam temu specyfikowi i kupiłam go raz jeszcze. Durna, chciałam zaoszczędzić 30zł. więc zamiast w aptece, kupiłam na allegro...no i prosze; teraz ani pieniędzy, ani syropku, no żesz kurde blade, ale jestem wściekła!!!!!!! A Tigressko Ty dostałaś tego twistera? Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

🌼👄 Cześć dziewczynki !!!!! :classic_cool: 🌼 Afrudytko - kupiłam w aptece - 130 zł jak w pysk strzelił, ale co zrobić, może uda mi sie tam pisza że na poczatek tylko przed śniadaniem a potem przed śniadaniem i obiadem i dla unikniecia efektu jo-jo jeszcze kolejna butelka, dodatkowo ide rano do pracy pieszo 5 km wychodzę o 6 rano i wracam też pieszo - zobaczymy jaki bedzie efekt. Kiedyś robiłam jeszcze skakanki ok 100 ale dostałam takie zakwasy że po schodach w domu musiałam schodzić tyłem po kolanach tak jak dziecko które nie potrafi jeszcze - tak że zobaczymy co dalej. 👄 Mam nadzieje żewytrwam prosze o wsparcie i wspieram was wszystkie 🌼:):):)

Hej Izulku, Puchatku i Afrudytko! Witaj również Magdaleno! :) Miło widzieć nową \"twarz\" ;) Jestem ledwie żywa. Wczoraj siłownia i jeszcze kursowanie po mieście w celu załatwienia paru spraw, dziś siłownia i basen. Ledwie na oczy widzę :) Zaraz idę lulu :) Dzis wracając do domu spotkałam przed swoimi drzwiami pana, który miał dla mnie paczuszkę z twisterem. Taki śmieszny ten twister jest :) malutki :) Wiem, że nie miał być duży, wymiary podane były na aukcji, ale jak go do ręki wzięłam to tak jakoś dziwnie mi wyglądał :) Ten, który miałam kiedyś na siłowni był kilka razy większy i cięższy - ledwie można byo go przeniesć - stąd takie moje dziwne odczucia :) Generalnie fajnie się na nim \"szura\" :) Tylko nie wiem co na to powie mój sąsiad z dołu, któremu przeszkadza nawet to, że u mnie do późna świeci się światło :) Tak więc już mogę twisterkować - oby twister wytrzymał długo :) A tak w ogóle to nie wiem jak jest w Tesco, natomiast w gazetce z Auchan widziałam twistery... :) Oczywiscie jak teraz mam swój to będą one wszędzie... Cena taka sama, szkoda mi tylko tych dodatkowych kosztów przesyłki jakie miałam ale trudno. Stało się :) Buziaki i pozdrowienia!

Witajcie kochane nie mam zupełnie pojecia co to jest twisster bo nigdy też nie chodziłam na siłownie, ale zobaczę jak będęw tesco, a ile takie cacko kosztuje ????

:))wpisz sobie w google albo na allegro to zobaczysz co to jest:) Generalnie jest to przyrząd do ukształtowania talii:), ale ćwiczą także i inne, dolne części ciała. Co do Minceur-a, to właśnie dlatego zamówiłam na allegro bo razem z przesyłką miało mnie to wynieść 88,50zł. Miało, bo wciąż jeszcze nie mam i zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem nie straciłam tych pieniędzy całkowicie?:( Pierwszy raz takie mam problemy z allegro; zawsze wszystko sprawnie i szybko, a teraz nalezy się tym ludziom wielki negatyw bo nawet na maila nie raczą odpisać! Matko, ale się tym wkurzyłam! A Ty Magdalena pij ten specyfik, tak jak jest napisane w ulotce. Jakiejś diety drastycznej przy tym nie stosowałam bo generalnie o to w tym wszystkim chodzi, że ten cały Minceur, odbiera apetyt i jeśc sie nie chce!!!!!! To mi sie podobało! Były dni, kiedy musiałam wepchnąć chociaż sniadanie i obiad malutki, żeby miec siłę na cokolwiek. Drugiej butelki od razu nie kupiłam, chyba dopiero po miesiącu od spożycia pierwszej........Było fajnie, ale sie skończyło. Jesienią kilogramy powróciły, ale oczywiście tylko na własne życzenie i przez własna głupotę. Mam nadzieję, że Twoje efekty będą warte tej ceny bo fakt, tanie to cudo nie jest.... Pozdrawiam wszystkie i dobrej nocki życzę, pa!

Dzięki Afrudytko za odpowiedż, zaraz wchodzę na gogle i patrzę co to jest jak będzie w przstepnej cenie to moze się skuszę życzę dobrej nocki 👄🌼

Afrudytko oraz inne dziewczynki jużwidziałam w internecie,ale sa trzy rodzaje,obrotowy,na linkach i fittness nie wiem jaki kupić a cena nawet nie najgorsza. Mój sąsiad kupił sobie w tvn pas wibrujacy zapłacił 299 zł ale zero efektu, 🌼👄🌼 i dobrej nocki

Witam dziewczynki,fajnie ze mamy nową koleżankę.Czarny-magdalena 😘 Ale włos mi się na głowie zjeżył-a byłam wczoraj u fryzjera,więc fryzurka śliczniusia.Dziewczyny czytam to wszystko z otwarta koparką-Wy naprawdę się za siebie wzięłyście.Te wszystkie twistery.syropki itd,no no...w takim bądź razie i ja muszę sobie poszukać jakiegoś wspomagacza i urządzenia do ćwiczeń.Moze skakanka bo to najtańsze :P,a znając mój słomiany zapał to moze być różnie.Tak więc pewnie od piątku zacznę od skakanki.Dlaczego od piątku,a nie od poniedziałku jak to zwykle bywa...?Bo to początek nowego miesiąca....:P Ale wymyyysliiiiłam!!Pozdrawiam Was laseczki kochane....😘

🌼👄:classic_cool: Witajcie kochane ja juz po godzinnym spacerku, przyznam sie szczerze że ta marszrute pokonuje w coraz krótrzym czasie, oczywiście soczek wisniowy wypity, nawet dobry, ale poczekamy na efekty, ten reżim trawa od niedzieli, ważonko bedzie w sobote rano, jeszcze tylko czekam na informacje o twissterze i zaraz kupie, mam nadzieje pozbyc sie oponek. 🌼🌼👄❤️ a dla naszych śpioszków

Witajcie Kochaniutkie! No! Ja dzisiaj w troszke lepszym humorku...co prawda, syropku jeszcze nie mam, ale przynajmniej odezwali sie i przeprosili. Obiecali, że do piatku przyślą, a w ramach przeprosin, z jakims gratisem:) Ponoć wszystkiemu winna poczta, która nie podała tytułu przelewu i stąd wszystko sie opóźniło. Pozyjemy, zobaczymy! Co do tego twistera, to mnie nakręciłyście:))) Może sama się skuszę? Matko! Czego ja juz nie kupowałam, na czym ja juz nie ćwiczyłam? No, ale twister nie jest drogi, a faktycznie, jesli sie tylko ragularnie ćwiczy, to daje znakomite efekty. Zawsze tylko z tą regularnością na bakier. Tak czy siak, ja na razie czekam na syropek, a z twisterem jeszcze pomyślę. Troszkę inne plany miałam;) Magdaleno, ja jesli juz miałabym sobie faktycznie kupić twister to kupiłabym ten: http://www.allegro.pl/item299332608_figure_twimmer_obrotowy_twister_linki_gratis_.htm przynajmniej całe ciało w ruchu i rączki pracuja:) Buziaki, pozdrawiam! P.S. Jak tam Tigressko ćwiczy Ci się na twisterze?:)

👄 afrudytko, dzieki za podpowiedż, ale domyśliłam się ze chodzi o ten obrotowy, obleciałam dzisiaj całe miasto, tesco rossman, auchom i nigdzie nie było, więc jak wpadłam dodomu po kolejnym marszobiegu to zaraz do internetu i zaówiłam mam dostać za dwa dni, płatne przy odbiorze. 28 zł, ale zdradż kochana co ty masz jeszcze na myśli, bo co dwie głowy to nie jedna, może też mi cos podpowiesz, ja myslałam o herba leiffe ale do g... jest cholernie drogie.Obiecałam sobie że wejde na wagędopiero około soboty, ale wlazłam dzisiaj i jest tendencja zniżkowa, to mobilizuje 🌼 afrudytko wój drugi link wyszedł pozdrawiam 🌼 kochane te które ćwiczą na twisterze na piszcie ile razy w ciagu dnia i jak długo :classic_cool:

🌼 Inezka byłas u fryzjera a ja jestem tak zajeta ochudzaniem, że wygladam jak Jaśnie doczekał [smutek[ 🌼 tigresse napisz proszę jak ćwiczysz na twisterze, ja z tego wszystkiego pomyliłam z rollexem - taka pamięć to majatek !!!!:classic_cool:

A ja byłam dziś na saunie, jak przyszłam to najadłam się naleśników a teraz najchętniej poszłabym spać :) Z racji powyższego najedzienia albo raczej przejedzenia się na twisterze nie ćwiczyłam - zrobię to później, jak mi się wszystko w brzuchu \"poukłada\" ;) Ja na twisterze ćwiczyłam tak - stawałam na niego, łapałam się rękoma drabinek [(na siłowni) albo komody (obecnie w domku) i przekręcałam się jak najmocniej mogłam w jedną i w drugą stronę. Ja nigdy nie ćwiczyłam długo - tak góra 10 min ale robiąc to regularnie były efekty. Twister fajnie modeluje talię, nie zauważyłam wpływu tych ćwiczeń na inne części ciała :) Ja też wybieram się do fryzjera - w piątek bo juz nie mogę patrzeć na te moje włosiska... Tak sobię teraz myślę - topik odżył i nabrał swojego charakteru - piszemy o tym jak dbamy o atrakcyjny wygląd :) i niech tak zostanie!! Amen!! ;)

najlepiej na twisterze ćwiczyć 10-15 minut dziennie. Niby nie dużo, ale w rzeczywistości jest zazwyczaj troszeczke inaczej... Pytałaś o moje plany Magdaleno, nie, ja już nie chcę niczego innego brac, prócz Minceur-a, chodziło mi o to, że zachorowałam na leg-magic, to przyrząd do ćwiczenia nóg:) Tyle, że 200zł kosztuje. Oj zobaczymy jak to będzie, nie wszystko na raz!;) Co do fryzjera to...ja ostatni raz byłam przed własnym ślubem, czyli prawie 9 lat temu:P...A nawet jak wtedy byłam, to pamiętam, że żadnej nowej fryzury mi nie zrobił, od tej która mam od lat:))) ...Ja się odprężam na solarium:) Własnie dzisiaj byłam:) Buziaki!

👄 afrudytko tez bym nie chciała chodzicdo fryzjera, ale nie każdy ma urodę do włosów prostych i gładkich, a domyslam się ze taka własnie masz - pozazdrościc 👄, dzieki za informacje 🌼:) Tigrese dzieki również za informacje, ja zamówiłam obrotowy ma takie linki, nie wiem czy sobie poradzę, mnie tez chodzi o talię jak nie wyjdzie, będe sie starać myslałam że to ma być z pół godziny, a jak tylko 10 minut to jestem :classic_cool: pozdrawiam wszystkie inezki, puchatki izunie i wszystkie pozostałe laseczki muszę koniecznie nauczyć się na pamięć 👄:):):)

Witam Dziewczynki w ten piękny, tłusty dzień!:) No jak tam, który pączuś w Waszych łapkach juz dzisiaj siedzi?;) Ja przyznaje sie bez bicia, że pierwszy i zarazem ostatni:) na szczęście nie przepadam za pączkami więc dla mnie to dzień, jak każdy inny:) Co do moich włosów Magdaleno, to jest zupełnie na odwrót, mam kręcone kłaki, więc końcówki regularnie podcinam sama, a nic więcej fryzjer mi nie zrobi, no chyba, że obetnie na krótko, a raczej nie chcę;) Tak czy siak, oszczędność to żadna bo kupę specjalistycznych szamponów i odżywek zawsze używam, nie licząc juz jakichś tam mgiełek czy lakierów, także sama dla siebie jestem fryzjerem;) Ok...zbaczam z tematu? Chyba nie, chodzi tu o atrakcyjny wygląd przecież!;) Tigressko! Śniłas mi się dzisiaj! Pracowałaś w aptece:) A ja przyszłam po różnego rodzaju specyfiki do Ciebie...miałaś mnie już serdecznie dość:) Miłego, niekoniecznie bardzo tłustego czwartku!;)

Magdaleno - proszę bardzo :) zdawaj relacje na bieżąco ze swojego twisterowania! Fajnie, że będę miała towarzyszkę w \"szuraniu\" :) Afrudytko - masz absolutny zakaz obcinania włosów!!! i robienia z nimi czegokolwiek innego poza pielęgnacją!! Nie wiem czemu śnię Ci się po nocach - troszkę mnie to niepokoi :) Ale spodziewaj się rewanżu - przyśnię Ci się jako kasjerka w supermarkecie i nie będę chciała zrealizować ci karty i ja zablokuję :) hi hi Buziaki i miłego objadania się pączkami :) Ja jeśli spróbuję to dopiero wieczorem :)

👄 afudytko zazdroszczę Ci tych loczków jeszcze bardziej niż prostych 🌼👄 🌼 tigress nie distałam jeszcze ale juz nie mogę się doczekac kiedy ???? jak tylko dowiozą to biorę sie ostro do dzieła 🌼

🌼 witajcie kochane - bardzo pózno wróciłam z pracy stetrana jak mało co alezaraz troszkęskrobnęłam , powiem tak nawet dosyć dużo ale niestety za chwilkestrona wygasła coż zrobić ,ale na szczęście nie grzeszyłam i mam sie dzielnie tzn, mam zamiar sie mieć, soczek wypity, marszobieg wykonany, moje ślubne szczęsście radzi żebym włozyła sobie w kieszenie kamienia taka mądrala, a tak na marginesie wzrost 158 waga 65 / horror/ 👄🌼 pozdrawiam

Witam! Ja też ledwie zyję i w dodatku nienajlepiej się czuję. Zatoki dają mi sie troszkę we znaki (mam nadzieję że nic groźnego z tego nie wyniknie i na bólu głowy sie skończy) i od południa strasznie chce mi sie spać - i z tego też powodu zaraz udam się do łóżeczka :) Pomimo nienajlepszego samopoczucia byłam dziś na siłowni i spędziłam 45 min na orbitreku, bieżnię sobie darowałam. No i w domku \"potwisterowałam\" troszkę :) Ale niestety najadłam sie pączkami... :( No ale trudno. Dobrze, że tłusty czwartek jest raz w roku :) Zmykam lulu, buziaki!!

Hej! Co tam dziewczyny, siły nie macie po wczorajszym pączkowo-faworkowym obżarstwie, by napisać coś na topiku? Oj nieładnie, nieładnie!;) Ja jednego pączka zjadłam i wyrzutów z tego powodu nie mam, zwłaszcza, że...wczoraj listonosz wreszcie przyniósł mi mój syropek!!! Od dzisiaj zaczęłam go znowu stosować i apetyt nieco zmalał. Z dnia, na dzień myślę, że będzie jeszcze bardziej malał:) Zdrówka Tigressko, Ty chorowitku jeden!:( Magdaleno-wytrwałości życzę w dążeniu do wymarzonej figury!...Tobie Tigressko oczywiście także! No, a pozostałe bardzo proszę o stawienie się na topiku!!!!!! Pozdrawiam wszystkie i buziaki ślę!:)

🌼 witajciekochane co u was słychać 👄 afrudytko cieszę się że dostałas syropek , mam nadzieję że mi pomoże waga tak powoli spada ale nie jest to łatwe, staram sie przestrzegać diety i jak do tej pory grzeszków wiekszch nie miałam chyba to ze dzisiaj nie zaliczyłam moje marszu, ale pogoda była gorsz jak pod zdechłym azorkiem 👄 tigresse do tej pory nie dostałam twisstera dlatego nie moge nic na ten temat napisać obiecali ze w ciagu dwóch dni a dzisiaj właśnie minął 2 dzień, siedziałam w domu jak zotykiel ale niestety nie dotarło 👄 puchatko, inezko izuniu pozdrawiam was serdecznie dobranoc :classic_cool:

Gość wiolka ze starego topiku
Czesc dziwczyny ja pisalam na forum o for slim pod czarnym nickiem ale teraz nie moge sie zalogowac bo zapomnialam hasla czy for slim jest jeszcze w sprzedazy? dlaczego juz nie bierzecie? Afrudyto jakich kosmetykjow do wlosow kreconych uzywasz bo mi sie zrobilo siano

Hej! Witamy, witamy i do nas zapraszamy!:) Nie bierzemy slimka bo...przestał na nas działać, po prostu:) W sumie to na mnie prawie w ogóle nie działał. A czy jest dostępny w aptekach? Chyba nie wie tego żadna z nas bo i jakos straciłysmy nim zainteresowanie. Co do moich włosów. Siana raczej nie posiadam. Jesli już to leciutkie zdarza się przy wilgotnym powietrzu, ale jakoś daję radę;) Włosy myję zawsze dwa razy, żeby porządnie wypłukać lakier. Ja używam szamponu do włosów suchych (mam rozjaśniane włosy więc sa suche).Lubię takie, które dobrze sie pienią, np. Pantin, Palmolive, Timotei albo Herbal Care. Po umyciu zawsze nakładam odżywkę ze spłukiwaniem(bez tego nie byłabym zdolna rozczesać ich:))), najlepiej jakąś do pary; czyli jesli szampon Pantin to i odżywka Pantin-ostatnio właśnie kupiłam sobie taka dużą butlę 400ml, no, ale oczywiście juz mi sie skończyła, jednak polecam, dobra jest ta odżywka! Zostawiam na włosach zawsze ok. 15-20 minut. Następnie spłukuję, wycieram włosy ręcznikiem(ostatnio słyszałam, że żeby nie naruszyć bardzo struktury włosa, powinno wycierac się włosy papierowym ręcznikiem, a będa ponoć jeszcze ładniejsze i mocniejsze...może spróbuję?;))))),wilgotne włosy \"psikam\" przede wszystkim końcówki i przód -ekspresową odżywką regeneracyjną w spray\'u \"Gliss Kur\"...Przyznam, że bez tego chyba nie dałabym rady; nie dość, że super się rozczesują, to jeszcze lśnią i są wciąż mocne i zdrowe! A farbuję włosy co 3 tygodnie...Jak rozczesze to...zawsze suszę suszarką:) Powtarzam, ZAWSZE!!! I siana nie miewam:) Na koniec trochę lakieruję lakierem Wellaflex, żadnym innym i...głowa gotowa:)))....Niestety, jest trochę zachodu z kręconymi włosami, no, ale jesli nie chce mieć się właśnie siana, to niestety, trzeba troche czasu na to poświęcić. Mycie i suszenie zajmuje mi zawsze ok. 1,5h. Właśnie zaraz zabieram sie za ten rytuał:) Aha, czasem zamiast odżywki ze spłukiwaniem, użyję jakiejś maski regeneracyjnej, a na końcówki nakładam serum, dobre jest z Avonu. Mam nadzieję, że Tobie też to pomoże. Najlepiej kup sobie tą odżywkę w spray\'u, Gliss Kura! Używam jej od lat. Co prawda nie powinnam bo trzeba co jakis czas zmieniać tak kosmetyki do twarzy, jak i do włosów, ale żadna niestety nie była tak dobra jak ta! Pozdrawiam wszystkie, pa!

Gość wiolka wiolka
dzieki Afrudyta za bardzo długą wypowiedz-szczerze to tej odzywki Gliss Kur nie uzywalam i napewno sobie kupie a co myslisz o piance Niwea do kreconych wlosow? http://damskatorebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=7575 podobno dobra ja sobie najczesciej robie pasemka ale tak co 1,5 miesiaca-a czym tak czesto farbujesz? jesli zaś o diete chodzi to sie troche zaniedbalam w grudniu i styczniu-wiecie slodycze nawet na kafe nie mialm czasu i nie mialam motywacji wracam do cwiczen i zdrowego odzywiania

Witam! Do Wiolki; Nie, nie używałam tej pianki, w ogóle pianki nie uzywam, wysusza włosy to raz, a dwa-i tak traktuje je lakierem, więc może wystarczy;)....Czym farbuję tak często? Farbami:) Moje włosy są tak mocne, że aż czasami sama sie dziwie bo po tym co przeszły, juz dawno powinnam być łysa, a nie jestem;) Miałam już chyba wszystkie kolory; bordo, rude, czerń, no i kilka lat zamanił mi sie blond i...tak zostało i chyba zmieniac nie chcę. W tym kolorze najlepiej sie czuję, a i nie postarza mnie:))) Dla kogos, kto skończył 30-stkę, to dość ważne:) Nieznajomi dają mi 25-27 lat, juuuupiiii!!!:)))) I o to chodzi!:) No dobra, dość juz o włosach bo widzę, że nikogo prócz nas, na topiku nie ma:( Dziewczyny, włosów nie posiadacie czy co?;) Jeśli chodzi o dietę to cóż, biore syropek swój, troche mniej jem, no i sie za jakis czas okaże. W przyszłym tygodniu kupie twister. Mama chce ćwiczyć:) A skoro ona, to i ja spróbuję;) Pozdrawiam i...przybywajcie!!!!:)))

Gość czarny-madgalena
👄👄👄 afrudytko kochana dzisiaj było ważenie jestem heppi mam 2 kg mniej nie wiem czy soczek czy marszobieg pozdrawiam Cię kochana bardzo bardzo serdecznie ❤️❤️ 👄❤️👄 tigresse nie dotarło do mnie zamówienie na ten spzęt ???? szkoda bo już mam zamiar działac jeżeli tylko dostanę to zaraz Cie powiadomię mam nzdzieję na jutro puchatki, inezki izunie pozdrawiam Was bardzo serdecznie, jesli mozecie to skrobnijcie chociaz kilka słów 🌼

Gość czarny-madgalena
nie wiem dlaczego jestem pomarańczowa ??????