Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurdupel z Klasą

Zmniejszają mi się stopy, nie chcę tak żyć !!!

Polecane posty

Gość Kurdupel z Klasą

To nie jest żadna prowokacja !!! Piszę na forum już któryś raz z kolei bo mam poważny problem który nie tyle co tyczy wzrostu ale moich stóp. No więc mam bardzo mały rozmiar buta (39/40) przy wzroście 170 cm. Jestem facetem, wiem wiem że to przegięcie jest że jestem bardzo niemęski i beznadziejny z tym pogodziłem się dawno, spoko to aż tak mnie na chwilę obecną nie dobija. Problem polega na tym że jak założę obojętnie jaką parę skarpet i ubiorę buty to po jakimś czasie chodzenia mam dziury na palcach! W skarpetach oczywiście! Wcześniej tego nie miałem, wiem że to przez buty które stały się dla mnie za duże i mi obcierają skarpety. Po prostu stopy mi się zmniejszyły i rozmiar mam może ze 38/39. Ja tego nie rozumiem dlaczego taki los jest niesprawiedliwy i dlaczego nadal wierzę w tego Boga. To ładnym wysokim dziewczynom stale rosną stopy, mają piękne rozmiary 42-/43 a mi kurwa niedość że mam małe to jeszcze coraz mniejsze... Powiedzcie czy jest na to jakiś ratunek, czy to jakaś choroba, do jakiego lekarza powinienem się udać ???

no rzeczywiście masz małe stopy...ale te dziury w skarpetkach to chyba nie przez buty...przecież byś czuł że masz za duże buty bo by ci \'\'latały\'\'...tylko ci współczuję bo pewnie trudno ci znaleźć fajne buty...

Gość Kurdupel z Klasą
Buty znajduję czasem mam rozmiar 40 a czasem 39. Te z czubami kupiłem 39 akurat i były mi idealne ale było to z półtora roku temu. Slarpety mi się nie dziurawiły a teraz ilekroć założę nową parę skarpet i pójdę w tych butach to później mam na niej dziury na kciukach. Czyli buty mnie ocierają o skarpety i przecierają, a dlaczego? Bo stopy mi się zmniejszyły !!! :( Jestem załanany, nie chcę tak żyć!!!

Gość nie przesadzasz czasem
okay, moze w dzisiejszych czasach i butach męskich w rozm 45 może sie wydawac, że masz małą stopę, ale bez przesady :o mój mąż ma 176 i rozmiar 39. Nigdy nie uważałam, że ma jakieś małe stopy ;) nie mielismy nigdy problemów z kupnem fajnych butów dla niego niemożliwe, żeby stopy Ci malały, może się tak zdarzyć, że na skutek nadmiernego spadku masy ciała stopy też minimalnie zmniejszą swój rozmiar, ale bez przesady: nie o więcej niż o pół numeru; kościec też Ci się nie ma mozliwości skurczyć, więc trudno mi w to uwierzyć a swoja drogą zauważyłam, że producenci obuwia zaniżają teraz rozmiarówkę ja mam 35 i też czasem poważne problemy z kupnem butów, które mi się podobają i nie rozpaczam z tego powodu :P przy mało popularnych rozmiarach, jeśli się chce naprawdę dobrze dopasowane buty, to trzeba szukać w droższych sklepach niestety dziury w skarpetkach świadczą o złym dopasowaniu butów i złej ich jakości

Gość Kurdupel z klasą
nie nie przesadzam! Niem ogę pogodzić sięz faktem że mam dopiero 23 alta a już mam kościec :( Stopy mi się zmniejszyły bo buty stały się za duże i dlatego robią mi się dziury w skarpetkach. Nie wiem już co robić, mam bardzo małe stopy i trudno ale nie chcę mieć jeszcze mniejszych, mniejszych i mniejszyć bo jak tak dalej pójdzie to będęm iał nie prawie 40 a prawie 38 :( :( :(

Gość Kurdupel z klasą
Zgadza się! Zgadzam się z powyższym w 100 %, Bóg mnie wybrał na jakiegoś testera i dlatego mnie takiego dennego stworzył !!! Robił wszystko aby mnie sprawdzać czy się od niego odwrócę czy nie - no to się odwróciłem stary boski GNOJU !!! Zadowolony? :(

Gość Brulla
Nie no skoro Ci się o t tak robią dziury w skarpetach to faktycznie możesz mieć problem z malejącą stopą. Jak ci to bardzo przeszkadza to idź do przychodni a nie się tutaj wyżalasz i Boga obrażasz :( Byś się wstydził kurduplu !!!

Gość eeechooo
posikałam się ze śmiechu z tego tekstu o starym boskim gnoju:D gratuluję tematu:D

Gość Kurdupel z Klasą
No a powiecie chociaż do jakiego lekarza powinienem się udać w sprawie zmniejszania się stóp ???

Gość psychiatre proponuję

Gość gość
Dlaczego tak obrażasz Boga, to jest przecież bluźnierstwo. Każdy ma w swoim życiu coś z czymś musi się zmagać, wierz mi. Wszystko ma swój sens. Trzymaj się, dasz rade.