Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale_nie_młoda

mężatka zagubiona całkowicie.......

Polecane posty

Gość róza 789
czas biedronko ......... widzisz czasami to trwa lata tak jak w przypadku nie mlodej to jest problem wspolczuje jej . Nie wiem jak to bedzie ze mna ,ale narazie jak juz pisalam traktuje to jako przygode taki jest warunek

Gość pewienpan
pestka33 - jak nie masz co odpowiedziec, to sie nie kompromituj ;)

Mila....ja nie mowię że tak nie jest....ale co mnie to obchodzi.. Ja już postanowiłam gdzie zostaję..... a to co mam sercu jest moje i TYLKO moje....

Gość róza 789
mila masz racje tez pracuje z facetami i wiem cos na ten temat;)

Gość tylko biedronka
róża 789 mnie też wyleczył czas, kuracja trwała latami, nie znaczy to ze nie wylałam przy tym kilku wiader łez

roza31-------jestem za silna na prowokacje:):):) dobranoc.milej nocy zycze i pozdrawiam goraco aaaaaaaaaa prawda no i wreszcie jakiegos faceta na noc bo widze ze dawno nie mialas hehehheheheh paaaaaa buziaki.maz czeka na mnie.........

pewienpan.... na razie to Ty się kompromitujesz bo opowiadasz że kochasz żonę a masz ....dwie kochanki....matko jedyna.... nawet nie jedną..... tylko dwie.....

pewienpan ....jestem Ci wdzięczna za Twoją wypowiedź....opinia faceta jest tu rzadko widziana.......... nie pakuj mnie do wora...tylko dlatego, że nie zauważyłam klasy w Tobie...... bo to nie była klasa...tylko wypowiedź.... ..jeśli dla Ciebie klasą jest..jazda mercem...jadanie w drogich restauracjach...bywanie w towarzystwie o którym nie śni się nikomu ze \"zwykłych ludzi\" to chyba jakaś pomyłka i tyle... ..Dziękuję, że pokazałeś swój punkt widzenia... .....ale nie wymagaj proszę ode mnie..bym dostrzegła choć cień klasy w tym co napisałeś..

Gość róza 789
biedronko jestem twarda nie bede plakac przez faceta,a moze sie myle kurcze jakie to trudne:(i skomplikowane

Gość Róża31
mila....jestes dziecinna... to nie jest argumet, że mnie nazwiesz moherem:)

Gość róza 789
roza 31 zycze ci zebys nigdy sie nie wplatala w takie tarapaty moze tego nie rozumiesz ja tez tego nie rozumialam do czasu

kładę się....nie wiem czy uda mi się zasnąć....nie pozwólcie, żeby temat zaginął.....bo jest dość ważny...i jak widzę....nie tylko mój..... Dobranoc Wszystkim... Dziękuję...że byliście.. i za to, że będziecie....tak na zapas.....

Gość róza 789
wcale nie mloda :) kolorowych snow i snij o czym ci sie marzy ;)

Gość Róża31
Jestem żoną i kochanką....tyle, że tego samego faceta:) ja wiem tylko, że nie można mieć ciastka i zjesć ciastka....Wam się wydaje, że można, skutek jest taki jak dramat autorki,albo,,,cierpiąca rodzina i krzywda im wyrządzona. Ktoś na takim postępowaniu ucierpi na pewno.

wcale.. nie taka......zaśniesz...i niech Ci się przyśni ogromna tęcza... :) Nie smuć się. Na to co dobre warto poczekać. PS. Dbaj o topik. W koncu jesteś głównodowodzącą... ;)

Gość róza 789
ucierpi jak sie dowie ,ale narazie to jest tajemnica ;)

Gość pewienpan
pestka33 - widzisz...ale nie tylko mezczyzni sa tacy, czego mialas okazje sie przekonac w tym topiku autorko - hehe...kompletnie zle interpretujesz moja osobowosc...nie mam merca...nie jadam w drogich restauracjach...szkoda mi pieniedzy - lubie rozpuszczac moja zone i wole kupic jej cos, a ona ugotuje mi wzamian pyszny obiad...rodzinna atmosfera w naszym domu jest bardzo ciepla, nie pale, nie pije, dbam o tą, ktorą kocham, jestem uprzejmy dla kazdego i konflikty rozwiazuje na spokojnie. jedyny szkopul to ten, ze jestem niewierny.

Gość Róża31
różyczko.....a zresztą. wasze zycie:).każdy sam płaci za swoje błędy. powodzenia

Gość róza 789
dobranoc pestka pewny panie a co bys zrobil jakbys sie dowiedzial ,ze zona cie zdradza ???????

pewienpan.... normalnie mnie osłabiasz.... Przeczytaj co Ty piszesz .... Co za obłuda. Dobranoc.

Gość pewienpan
gdybym byl taki, jak mnie opisalas nie nazywalbym sie mezczyzna z klasa :) mysle, ze kazda kobieta chcialaby mezczyzne, z ktorym kloci sie raz na dwa lata i ktory o nia dba, oraz daje poczucie bezpieczenstwa...jestesmy ze soba 20 lat, a nadal jest gorący seks, przytulanie się, całowanie...nic się nie zmieniło...nic, procz dwoch kobiet +

Gość pewienpan
pestka33 - skad wiesz, ze obluda? znasz mnie? spojrz na swoje wypowiedzi. to kompromitacja...nie pisz po prostu, bo twoje wypowiedzi nie robia na mnie wrazenia zadnego...za to moje na tobie owszem, co bardzo widac i nie powiem...mam z nich jakas tam satysfakcje

Gość róza 789
i na dodatek ma 2 facetow no co bys zrobil ?????

Gość róza 789
pewien pan czekam na odpowiedz????

juz po kapieli --jutro was poczytam..wdeplam tylko bo zapomnialam sie pozegnac:(:(:( wstyd... dobranoc wszystkim !!! spokojnych snow i realnego podejscia do zycia.paaaa do jutra....

Gość rrrany
ale jesteście śmieszni tu wszysc!!!hahaha,,,wzajemnie sobie zarzucacie obłudę, a wszyscy zdradzacie...jak można być nieświadomym swje aż tak ogromnej hipokryzji...:D:D:D:D

Gość pewienpan
stwierdzilbym, ze nie mam juz sensu, aby czuc sumienie i nic by sie nie zmienilo :)

Gość rrrany
i jeszcze piszecie, że kochacie swoich mężow. toz to apogeum zakłamania kobiety....

nieeeeeeeee noo cholerka musze to skomentowac bo nie zasne;) pewienpan---------gdybym znad kompa nie zerkala teraz w strone lozka i niewidziala tam meza to pomyslalabym ze to on pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!milosc,cieplo,atmosfera w domu,prezenty i staz malzenski--hehhhe zgadza sie co do joty!! ale on lezy na lozku!! uffff. ale wiem jedno---jutro zaczne sie przygladac czy nie ma przypadkiem kochanki ;)a jakby mial????????????hmmmmm chyba mialabym mniejsze wyrzuty sumienia..sory ale taka juz jestem pisze to co w danej chwili mysle....pozdrowionka i dobranoc....:):):)