Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale_nie_młoda

mężatka zagubiona całkowicie.......

Polecane posty

Gość róza 789
a skąd ja moge wiedziec co robi w tej chwili moj maz jest niby w pracy na 3 zmianie a czy ty jestes pewna co robi twoj ???????

Gość pewienpan
no wiem, rozumiem, bo to takie ze soba sprzeczne i trudne do wyobrazenia - to fakt. 20 lat temu nie wyobrazalem sobie tego tak...zupelnie nie. wstyd mi nieraz i zal mam do siebie, ale i tak nie wybaczylbym sobie nawet, gdyby to sie skonczylo...wiec mysle sobie : "co za roznica...tak czy tak jestem juz brudny"

Gość róza 789
pestaka ja chyba potrzebuje podwojnego ciepla :D

Gość pewienpan
mam potrzeby, bo skorpion jestem ;)

Gość róza 789
wow ja tez skorpion :D

Gość rrrany
mój śpi sobie smacznie:P poza tym, nie w tym rzecz. jełśi wychodzisz z założenia, że zdradzasz, bo i Twój mąz może zdradzać, to wybacz, ale do czego to prowadzi....co to za związek, oparty na obłudzie, lepiej się rozstac. Ale wiem, że jest wam wygodnie, bo macie bezpieczeństwo ekonomiczne, wspólnotę itd itd....więc wygodniej jest trwac z mężem i szukac wrażen na boku.

Gość pewienpan
haha :D skorpiony ponoc najgorsze dziadostwo ;)

pewienpan oki ....tak już lepiej wiesz..... i bardziej ludzko brzmi. :) PS. Ze mnie całkiem fajna babka jest :):) :) Dobranoc.

Gość róza 789
to tylko zalozenie takie ze skorpiony to dziadostwo wredne moze ,ale kochliwe ;) rrrany wcale nie trzeba sie rozstawac to tylko moze wlasnie poglebic uczucie i pozniej stwierdzic ,ze nie bylo warto

Gość rrrany
ale, że macie dwoch facetów równocześnie i żadnych wyrzutów wobec siebie i tak lekko sobie żyjecie, no dziś ten, jutro może ten drugi,,,hmmm, tego nie rozumiem. cóż. żal mi tych waszych mężów. ok, zmykam do swojego:P

Gość róza 789
nie mam sobie nic do zazucenia.......... miec 2 facetow to przezycie nie do opisania ;) moze kiedysbede tego zalowac co pisze ,ale narazie jest ok

Gość róza 789
rrrany milego baraszkowania :P

Gość rrrany
jestes niedojrzała rózo, dobranoc.

Gość róza 789
no to jestesmy niedojrzale ..trudno przezyje to :) dobranoc🌻

Gość dziękuje Bogu za ten topik
nie wiem jak to nazwać .......dałam jeden malutki pierwszy krok do zdrady( rozmowy na które się czeka ,skryte spojrzenia ),fizycznie nie zdradziłam -jeszcze .Ta lektura dała mi do myślenia.Nie chce sie rozpisywać ,napisał mi kiedyś :"weszliśmy w ślepą uliczkę z której nie ma wyjścia ale można sie zatrzymać i zawrócić tylko ja nie chcę" .Dzisiaj ja chcę ..zatrzymać to i zawrócić :-(

Gość a co Bóg ma wspólnego
z tym topikiem?->dziękuje Bogu za ten topik ?

Gość do thx god za ten topik
miejmy nadzieje, ze da ci to do myslenia na dluzej, niz 4 dni...

Gość nicola71
Witam wszystkich. Postanowiłam się przyłączyć do dyskusji.

Gość nicola71
Poczytałam tu troszkę i zastanawiam się nad jednym. Bycie z kochankiem to na ogół tylko chwile. Być może upojne i cudowne, ale jednak chwile. Wtedy bardzo łatwo być cudownym facetem, księciem z bajki. Jednak czy kochanek będzie taki sam w szarości dnia, wśród codziennych zwykłych spraw, trosk i problemów. Czy oby na pewno będzie tym cudownym mężczyzną?

Gość onnnaaa
oczywiście, że nie bedzie. Potem znów przypląta się rutyna i będzie trzeba szukać...kochanka. Można nigdy nie wyjśc z tej gonitwy jeśli nie dojrzało się do związku i nie chce się uciekac przed rutyną z jednym człowiekem.

\"Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja\". -Gabriel Garcia Marquez- Chciałam powiedzieć Dobry Wieczór.....tym, którzy tu są...i tym co się tutaj pojawią.... myślałam, że będę musiała podciągnąć temacik do góry....ale siedzi sobie spokojnie gdzieś tam przy górze....i nie daje się strącić na dół......

Gość onnnaaa
a jak nastrój wcale nie młoda?🌻

Gość nicola71
Może się bowiem zdarzyć, że on w końcu odejdzie od żony z własnej woli lub ona się dowie i wystawi walizki za drzwi. I będzie tylko Twój i to dopiero może być nieszczęście.

onnnaaa ...dziękuję...radzę sobie.......jakoś chociaż jest dość ciężko..... pesteczko.....i ja ściskam :) ech...właśnie doszłam do wniosku, że oszukuję sama siebie.....usłyszałam dzisiaj coś, co niekoniecznie chciałam usłyszeć.....dopiero teraz to do mnie dotarło. Wydawało mi się, że nie jestem idiotką a okazuje się zupełnie inaczej...... chyba dam sobie wytatuować napis na czole *IDIOTKA* , żeby Ci co jeszcze o tym nie wiedzą.....wiedzieli...........

Gość nicola71
Problem z nami kobietami polega na tym, że często wierzymy w to co chcemy wierzyć. Tworzymy sobie idealny obraz jego, miłości. Jednak czasem jest to tylko i wyłącznie wytwór naszych marzeń.

Gość nicola71
Jestem pewna, że każda z nas kiedyś przeżyła coś takiego po czym spokojnie mogła sobie wytatułować na czole IDIOTKA. Więc nie przejmuj się nie jesteś sama.