Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana27

Jak zniechęcić do siebie chłopaka?

Polecane posty

Gość zdesperowana27

Zakochał się we mnie pewien mężczyzna. Niestety ja w nim nic nie widzę, kompletnie inny charakter od mojego, po prostu po 15minutach rozmowy stwierdzam, że dłużej w jego obecności nie wytrzymam. To jest okropne bo rozpowiada wszystkim jaką jestem jego miłością itd Chłopak powinien ułożyć sobie życie (ma już 28 lat) a zachowuje się jak gówniarz. Chce do siebie go zniechęcić bo próbuje niszczyć moje związki.....może znacie jakieś chwyty? Rozmawiałam z nim szczerze 2 razy, potem wyzywałam go a on dalej przy mnie, po prostu katastrofa bo mego obecnego narzeczonego to strasznie denerwuje i irytuje!

Gość fkakaka
Sama zachowujesz się jak gówniarz, skoro szukasz jakiś metod, gierek, nie wiadomo czego. Poza tym to po prostu żenada zeby dziewczyna mająca narzeczonego kreowała takie sytuacje. Bo wbij sobie do głowy, że jego zła interpretacja tego jak się sprawy mają jest TWOJA winą. Czy ty nie potrafisz mu jasno a dobitnie powiedzieć: mam faceta i kocham go, ty mnie nie interesujesz. A jak nie trafia to trzeba ostrzej, że nie życzysz sobie jego towarzystwa. Tyle.

Gość a gdzie rozum
kobieto pomyśl!!!!!!! ludzie ze sobą rozmawiają, mówią sobie co myślą !!!!! i po co się z nim spotykasz?????? Przecież każde takie spotkanie daje mu nadzieję że Cię zdobędzie.. Mówi się koniec żadnej przyjażni-----do widzenia!!!!!

Gość jesli naprawde chcesz
sie go pozbyc to pierdnij przy nim. sprawdzone ;)