Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarasis

Jaki Prezet na roczek

Polecane posty

Hej za miesiac moja chrzesnica bedzie miala roczek a ja nie mam pojecia co jej kupic:( macie jakies propozycje???

Gość ja jako matka
ja jako matka niespelna rocznego dziecka chciala bym aby synek dostal taki rowrek z podnozkami.Albo fotelik samochodowy. Powiedz ile masz pieniedzy to powiem co mozesz wykombinowac do tej kwoty.

Gość szymańska
ja jako matka - > wiesz co, wyobraź sobie, że ludzie jakoś niespecjalnie sie palą wydawac taką kupe forsy na obce roczne dziecko mojej koleżanki córka niedługo kończy dwa lata - kupiłam jej bajke z magnesami, nie bede sie wygłupiac z prezentami za stówe albo lepiej, jeszcze nie upadłam na głowę

Gość ja jako matka
ja tylko dalam pomysl. A garnuszek grajacy to supr pomysl,moj maly pewnie by sie zachwycal bo uwielbia dzwieki.

dla mnie pieniadze nie maja wiekszego znaczenia chce poprostu kupic cos fajnego zeby przydalo sie dziecku a rodzice byli zadowoleni..

Gość no ludzie co wy
cholerka, drogi ten Fisher Price :o

juz nie wiem calkiem zgupialam... a moze taki chodzik i do tego zloty lancuszek z medalikiem zeby dziecko mialo pamiatke z dziecinstwa??

Gość ja jako matka
Jak zloty medalik to kup juz na czas kiedy bedzie dorosly,ja dostalam wlasnie zloto jak maly sie urodzil,ale takie dorosle zloto(lancuszek+medalik),bo przeciez dziecko zlota nosic nie bedzie a w przyszlosci bedzie mial juz cos fajnego.

Gość ja kupiłam
włąśnie fajny zestaw pamiatka+ zabawka.... ja też tak chciałam.... ale u naszej małej się w domu nie przelewa, więc zdecydowalismy, że damy kasę zamiast pamiątki.... wiem, że rodzice bardziej się z tego ucieszyli.

Pieniazkow nie chce juz dawac bo na chrzciny dlam dosc spora kwote (1000 zl) wiec teraz chcem cos fajnego kupic:)

Gość ja kupiłam
ja jakbym wiedział ,że rodzice mają dobrze, to kupiłabym właśnie kolczyki albo łańcuszek do tej zabawki..... sama mam taki prezent od swojej chrzestnej i mile wspominam.

rodzice nie nazekaja na brak pieniedzy, dobrze im sie powodzi i wiedza ze mo tez wiec nie chce zeby mysleli ze zaluje pieniedzy na mala...

Gość ja jako matka
no wiec taka zabawka mysle bylaby ok. i co,na co sie zdecydowalas?

Gość ja jako matka
no wlasnie i moze jakies fajne ubranko z MOTHER Care.albo to zloto i bedzie super prezent.