Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna1978

co o tym myslec?

Polecane posty

Gość takajedna1978

Chodze z facetem od miesiaca ja 29 on 31. Kilka dni temu uprawialismy seks po raz pierwszy. Trzeba przyznac ze to byla dluga noc. Jestem osoba odwazna i nie lubie lezec jak kloda. Nad ranem jak sie obudzilismy facet stwierdzial ze nizle sie zeszlej nocy napracowal i jest strasznie zmeczony bo sam wszystko musial robic. Na poczatku odebralam to jako zart (bo mielismy kilka akcji ze mna na gorze, pokazalam mu nowa fajna pozycje o jakiej nie wiedzial i oczywiscie oral w moim wykonaniu). Ale sytuacja powtorzyla sie kilka razy. Na przyklad nastepnego dnia jak do niego zadzwonilam to powiedzialam ze miesnie mnie troche bola i ostatniej nocy niezla gimnastyke mielismy - on tylko powiedzial ze ja zadnych zakwasow miec nie powinnam bo to on byl tym ktory wszystko robil. I co tu myslec? W chwili obecnej zastanawiam sie czy faceta nie zmienic bo ten (na codzien jest milym facetem) w sprawach lozkowych nie ma zadnego wyczucia i taktu a seks w zwiazku jest bardzo wazny dla mnie.

Gość takajedna1978
tez o tym myslalam :) albo jak bedzie chcial sie kochac nastepnym razem to powiedziac ze skoro to on wszystko musi robi to moze wcale mnie nie potrzebuje i powinien sam ze soba sie zabawiac :)))

Gość takajedna1978
hehe uwielbiam te podszywy - bez nich kafe byloby nudne ;)

Gość masturbator_umyslu
heh oto i kolejna kobietka której się wydaje że jest aktywna w łózku i dopiero nowy kochanek musi ją uświadamiać. Ale nawet wtedy to do niej nie dociera...

Gość takajedna1978
i tu sie mylisz............facet niczym nadzwyczjanym sie nie wykazal - mialam lepszych od niego i to ja bylam raczej strona aktywna podczas seksu.................