Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRK_Z

Dobry wieczór

Polecane posty

Witam serdecznie stulejarnię, który za wyróżnik poczytuje sobie to, że pomiędzy nogami na otwór kontrolny zamiast ten tego fifola. 🖐️ Wczoraj miała miejsce zabawna sytuacja: w sumie jej zabawność jest podwójnie złożona, więc posłuchajcie: kumpel przegrał w karty i za karę miał w przebraniu księdza zamówić pokój w recepcji hotelu Campanile :classic_cool: (tego koło placu Zawiszy w Warszawie). Ubraliśmy go w sutannę, biret i komżę oraz ten tego oznakę wiary czyli spory krucyfiks (wszystkie te elementy posiadamy dzięki Allegro Polska, oprócz krucafuksa który jest od babci.) Wic polegał na tym, że miał zamówić pokój jednoosobowy ale dla trzech osób i koniecznie z jednym, dużym łóżkiem:classic_cool: Kapujecie? kumpel - sutanna - hotel Campanile. Godz. 2.00 No więc on zamawia ten pokój, w wielkim skupieniu świadczącym o bogatym wnętrzu i jednocześnie surowo przepytuje dziewczeta recepcjonistki czy dobrze się prowadzą. Jedna już była mężata i zarysowała nieproszona obraz rodziny(co jak same rozumiecie hooy nas to interesowało) do momentu gdy stwierdziła że miała wybór w dwóch absztyfikantach, obaj spoko ale wybrała tego, bo \"z województwa\" :classic_cool: :D A co do drugiej złożoności, to kiedy nasz koleżka wykonywał swoje zadanie które nazwałbym sutanniczym myśmy - znaczy się stojący na zewnątrz, zadzwonili na policję z doniesieniem że jakiś ksiądz awanturuje się w hotelu Campanile i jest najwyraźniej pod wpływem czegoś mocniejszego niż mszalne wino :classic_cool: 🖐️ no i znowu się rozpisałem i w sumie nie wiem po co? Pies wam pyssski lizzał :classic_cool: 🖐️ pa

PS ale jaja, teleportowało mi posta z godz 3.14 na 2.14 :classic_cool: A jednak Bóg istnieje!😴

Gość Al............
Boga nie ma 🖐️:classic_cool:

Gość moja siostra pracuje w campani
ale nie na recepcji:P

Gość pewnie jako zmywara
do naczyn:o