Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokka 1

stanik w ciąży

Polecane posty

Gość mokka 1

dziewczyny kiedy kupiłśćie sobie większy stanik i czy można taki kupić w sklepie z odziezą ciążową? czy może kupłyście zwykły, ale o rozmiar większy po prostu? nie wiem, czym się różnią takie staniki

ja jeszcze nie kupiłam, ale widziałam fajne staniki w sklepach towarami dla dzieci- z reguły jest tez tam stoisko ze stanikami do karmienia. nie ma sensu kupowac sobie stanika na ciążę, a potem kolejnych do karmienia, lepiej chyba od razu te drugie. ale moze niech sie wypowiedzą jakieś doświadczone mamy, bo moze się mylę?

Gość mokka 1
właśnie dziewczyny co sądzicie?

Gość olinkaka
mokka, wydaj mi się , że taki stanik możesz kupić wszędzie byle by był wygodny i Cię nie uwierał.Ja widziałam takie staniki w sklepie 9 miesięcy na Powstańców Śląskich we Wrocławiu, ale pewnie można je kupić w większości sklepów dla ciężarnych, natomiast do karmienia dla mojej siostry kupowałam stanik z odpięciem, na czas karmienia odpinasz klamerkę ,te staniki wyglądają mniej więcej tak: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=257763578#photo pozdrawiam :)

Gość ja sobie kupilam
zwykle staniki - tylko wiekszy rozmiar + bez drutow + z szerszym troche ramionkiem w zwyklym sklepie. nie chcialam ciazowych, bo nie wiadomo o ile mi biust jeszcze urosnie (i czy w ogole), wiec do karmienia kupie pod sam koniec ciazy.

Ja jestem w 22 tygodniu ciazy. Dwa tygodnie temu kupilam biustonosz, poniewaz moje staly sie juz nie wygodne. Kupilam specjalny dla kobiet w ciazy nazywa sie rosnacy. Jest bardzo wygodny i dobrze trzyma biust. Kosztowal 42zl. Wzielam tez drugi taki z odpinanymi miseczkami. tez fajnie podtrzymuje moje dwa ciezary za niego dalam 40zl.