Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropny probme

straszny problem

Polecane posty

Gość okropny probme

Mam przykry problem. Mam 18 lat i musze iśc do ginekologa. Niestety mam tak starszne rozstepy na udach ze po prostu tak mi wstyd . Raz bylam i ginekolog sie pytala czy ostatnio gwaltownie schudlam czy z grublam. niby normalne pytanie ale zrobilo m i siee przykro bo wiem ze zwrocila na to uwage. Musze isc do tego ginekologa . juz ta wizyte odkladam dlugo al e wiem ze to nie ma sensu;/

Gość buahhaha
okropny problem to bys miala jakbys uslyszala od tego giena ze masz np raka szyjki macicy. ginekolog nie takich rzeczy sie naogladal jak rozstepy.. to mi wyglada zreszta na prowokacje, nie wiem czemu tu pisze

Gość okropny probme
przysiegam ze to ie jest prowokacja:(:( Mam 18 lat a tu juz takie cos;./ zaniedbalam sie i tyle..mam tendencje do tycia , do takich rzeczy.. i mim o z enie jetsem jakos przerazliwei gruba to takioe cos mnie spotkalo. Przykro jest tak wysluchiwam o swoim wygladzie i sluchac jak ktos ci prawi kazania na ten temat. tymn bardziej z eteraz musialabym isc do innej pani ginekolog i ona pewnie te z mi cos pwoei:/

Gość trrrt
witaj w klubie, ja co prawda nie rozstępy ale innny wstydliwy problem, też odkładam wizyte kupe czasu,,, ide jutro :|

Gość buahhaha
taaaa odkladajcie dalej to dopiero problemy sie zaczna. co was obchodzi to co pawie jakas tam babka. zobaczy, moze powie cos moze nie i co z tego??? oby dobrze leczyla. zreszta zawsze ginekologa mozna zmienic i poszukac sobie kogos przyjemniejszego. rozstepow nie usuniesz a do ginekologa trzeba chodzic.

Gość okropny probme
racja, ale jakos nie potrafioe zniesc koemntarzy na swoj temat tym bardziej ze juz sam wizyta sprawia ze jetsem zestresowana. b ot o bedzie w sumie moj pierwszy raz u takiego lekqrza. wczesniej jak mowilam bylam juz ale tak bylam zestresowana i bolalo mnie jak chciala mnie zbadac wiec stweirdzila ze prtzepisze mi jakus antybiotyk doustnie na grzybice... ja nie wiem co mam robic, martwie sie, wiem ze powinnam isc do lekarza ale te rozstepy sa fatalne i wiem z e w ktrotkim czasie i tak ich nie usunę...;/

Gość okropny probme
tyle ze tobie nie patrzy na biodra czy posladki, bo to sie nie rzuca w oczy a ja jak rozchyle uda to jak na dłoni :(:(:(

Gość okropny probme
mam tylko 160 ile waze nie wiem... sczzerze unikam wagi, nie chce wiedziec, wiele tez zalezy od budowy ciala, al wystaje mi po bokach , ale nie jetsem bardzo gruba ale chuda tez nie . rozmiar ok 38. ale te rozstepy , samam nie wiem jak one sie zrobily i kiedy.. sa starszne "ciagna sie" prawie do kolana.:(:(:(:(

Ponieważ zdarzają się pewne zaburzenia hormonalne przy których tworzą się rozstępy, pytanie lekarza uważam za jak najbardziej uzasadnione. I raczej dobrze to o nim świadczy, że zwraca uwagę na takie rzeczy. Nie ma sie czego wstydzić. Ludzie maja nie takie problemy estetyczne jak rozstępy.

Gość okropny probme
ale to zawsttdza:( i tak jetsem zawstydzona tym ze ide do takieglo lekarza, w dodatku nie znma tej pani , boze jak ja sie boje...:(

Gość okropny probme
i wstydze tego ze wygladam tak :(:(

wiesz, prawie każda kobieta ma rozstępy, to po pierwsze. Po drugie, wyjdziesz z gabinetu, a lekarka zapomni, jak wyglądałaś. Po trzecie, widziała z cała pewnością naprawdę obrzydliwe rzeczy. Więc odwagi ;)

Gość okropny probme
no niestety sa białe ,naprwde nie wiem jak sie tego pozbyc.. nie lubie byc narazana na komentarze. mam male problemy z utrzymaniem wagi, wiele razy probowalam sie odchudzic , ale nie potrafie zrezygnowac ze slodyczy.. jak nie zjem chocby rządka tabliczki czekolady czuje sie taka slaba , od razu płaczę. Robilam juz masaze ostrą rekawicą, masazerem z wypustkami ale nic:(

wyprobuj tego co Ci poleciłam, jest niedrogi może akurat Ci pomoże, tylko najwazniejsze to systematyczność, jesli bedziesz stosowala krem długo to nawet białe rozstepy sie zmniejsza i nie sluchaj ze to nie mozliwe, bo kazda skóra jest inna i moze akurat Tobie to pomoże, powodzenia i nie zadreczaj sie tak tym, masa ludzi ma rozstepy:)

Gość okropny probme
Dziekuje za rade 🌻 . Wypróbuję ten krem, co mi szkodzi...

Gość okropny probme
tak to jest za na niektorych cos dziala a na niektorych nie:( Próbowalam żel z Nivei Good bye cellulite -- wiem ze to na cellulit a nie na rozstepy, ale tez smarowalam bo cellulit tez nistety mam ale nic nie pommogło. O Ziaji slyszalam ze jest dobra, w dodatku niedroga wiec sprezentuje sobię taki krem w nadziei ze choc troche pomoze:(