Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missDior

Faceci z internetu to tchorze !

Polecane posty

Gość missDior

witajcie nie wiem czy ja mam tylko takiego pecha,ale juz ktoryś raz słysze od znajomego z netu: jestes cudowna, wspaniale sie z toba rozmawia przez gg i tel, boje sie spotkac bo nie chce niczego popsuć miedzy nami.............tragedia :(

Gość Iza7891
pewnie maja żony i flirtuja w sieci

Gość gfdr
nie ma sensu rozmawiac w internecie .Lepiej na zywo .GG jest dobre dla desperatow i frajerni

Gość missDior
myslalam ze tylko laski maja takie obsesje i boja sie odrzucenia.....oczywiscie kazdy troche sciemnia przez net ,ale jak mam zdjecie i gadamy duzo przez tel to powinno byc łatwiej,tak mi sie zdawało :(

Gość MagdaNowka
jak ona ma gadac na żywo jak sie nie chca spotykac? moze ma factow w barze zaczepiac?

Gość gfdsr
jak nie bedzie chetny jeden to znajdzie sie inny.

Gość missDior
ale to nie chodzi o byle jakiego tylko jakiegoś fajnego i nie żonatego ;)

Gość gfdsr
szukaj w domu oipieki spolecznej

Gość missDior
a co chcesz mi swojego dziadka sprzedac?

Bawią się po prostu.Wszystko można napisać jak ma się przed sobą klawiaturę,a 2 osoba jest kilkadziesiąt,albo kilkaset km dalej.Po co?Np z nudów.

Gość vvvvvvvvvvv
A mówią tak przed czy po wymianie zdjęć?

Gość missDior
nie jestem brzydka jesli o to ci chodzi :) zdjecia wymieniam na poczatku zeby nie bylo zadnych watpiliwosci....poprostu tchorza przed spotkaniem w realu :(

Gość
Słuchaj, nie wiem jak to jest, boo z nikim nie chatuję. Ale zdaje mi się, ze taki podrywacdz internetowy z reguły flirtuje z kilkoma/kilkunastoma osobami. Może nie wytrzymujesz konkurencji :p ?

Gość Eliza_34Slask
ech mam ten sam problem, raz mi powiedzial facet ze nie wierzy ze ktos taki jak ja moze sie nim interesowac, wiec woli niczego nie zmieniac,bo tak mu fajnie a takto jak go zobacze i on sie zacznie denerwowac to go zablokuje na gg

Gość missDior
ależ ty jestes uroczy, dzięki :P no nie wiem jak kto ze mna rozmawia godzinami to raczej ma malo czasu na 8238 innych internetowych koleżanek,ale może się mylę ;)

Gość missDior
nie tylko faceci z sieci sciemniaja.... moja ostatnia randka byla ok,a potem pana spotkalam w sklepie z dzieckiem, ech ze tez nie mialam aparatu zeby mu zdjecie strzelić :D chyba czas kota kupic bo hetero faceci sa do śmieci :D

Gość
Miss, służyć :p. A tak poważniej. Czego ty się spodziewasz po rozmowie w necie? Przerzucanie się tekścikami z ekranem monitora niewiele odwagi czy wysiłku wymaga. Si, seniorita - nawet mimo zdjęcia caly czas sie gada z monitorem, kobieta ze zdjecia to abstrakt. dla większości ludzi taki \"podryw\" jest wystarczającym substytutem życia towarzyskiego. Można podkoloryzować, długość fiuta, wielkość cyca, wykształcenie, pieniądze. Zawsze to jakiś okład na kompleksy. Konfrontacja niszczy te wspaniale gmachy wzniesione na piasku. Może to jest odpowiedz na twoje pytanie?

Gość missDior
to takie cyniczne. mowisz to z autopsji? ;)