Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwoczka_75

jestem smutna, chce sie wykrzyczec!!

Polecane posty

Gość a kiedys sie mialo w pracy
krzycz ja Ci to pomoze. Tylko zamiast kryczec ,ze jestes beznadziejna kszycz,ze jestes wspaniala. Pomaga

nie wiem, tak jakoś doła mam... :( :( a dziecko i mąż czasami mi działają na nerwy :( a chyba nie powinnam tak myśleć, że 1.5 roczne dziecko mnie dwnerwuje.... :( powinnam zawsze się z nim bawić, a nie mówić, żeby bawił się sam :(

Gość Fruzia-Rózia30
Mam podobnego doła do Twojego, tez mówię dziecku dwuletniemu aby bawiło się samo, nie jestem dla niego żadnym autorytetem, a na dodatek jestem w ciąży z drugim, i sporo straciłam , szczególnie w pracy, przez tą ciążę, która była pomysłem męża, niż moim. Nikt się ze mną nie liczy, z moimi potrzebami, z tym, co ja bym chciała w życiu. mam doła i też jestem wściekła.

Tamari, trochę mnie pocieszyłaś :) Fruzia-Rozia, ale Cię maż wrobił...ja na drugie dziecko sie niezdecyduje napewno!!! Kocham mojego jedynaka, ale się smuce, bo ileż można... tak jeden dzień przerwy i jedna noc... może dwa dni. Odpoczęłabym sobie... Najlepiej zabrałabym mężulka i wyjechałabym z nim na dwa dni, ale wtedy bym miała wyrzuty sumienia, że zostawiłam małego :?

Gość ale jestes zalosna
poco chcesz na siebie zwrucic uwage??To jest zalosne jak ktos daje topic i czeka za go sie bedzie prosic o to by powiedzial oco chodzi,jestes zalosna babo