Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatunia

wymioty a antykoncepcja

Polecane posty

Gość beatunia

czesc dziewczyny bylam na imprezie, troche sopie wypilam tabletki biore rano, z imprezy wrocilam kolo 4 rano, o 9.30 wzielam tabletke i poszlam dlaej spac, kolo 12.30 wypilam kompot i niestety doprowadzilo to do malego zwrotu! nie wymiotowalam jakos strasznie, taki maly paw :) czy to moglo doprawadzic do zaburzenia antykoncepcji? powiedzmy ze minely 3godziny, to chyba juz sie wchlonely tabletki prawda? na imprezie bylam z piatku na sobote, a w piatek przed wyjsciem kochala sie z facetem, co myslicie o tym wszystkim? prosze Was o rade!!

skoro kochałas sie w piątek, a piątkowa tabletka nie została zwymiotowana to wszystko jest ok. a co do tej sobotniej istnieje szansa ze została zwrócona. na wszelki wypadek uzywjacie prezerwatywy przez tydzien. ulotka nie gryzie :)

Gość beatunia
ale przez 3 godziny to tabletka powinna sie spokojnie wchlonac, tak mi sie wydaje przynajmniej, kurcze mam mamle obawy, poniewaz plemniki zyja 72godziny, a jezeli nei jestem zabezpieczona odpowiednio...

powinna nie powinna, czas jest od 3-4 godzin. byłas po alkoholu, moze orgaznizm wolniej ja przyjmował bo zajmował sie odtruwaniem po alkoholu. naprawde lepiej nie gdybac i wydac 8 zł na prezerwatywy niz 1000 zł na wyprawke ;) bedziesz bardziej spokojna. taka moja rada

Gość ALLURA
Witam wszystkich na forum :-) mam jedno pytanie, czy ktoras z was zażywała tabletki o nazwie REGEVIDON i jak one wplywały na was...??

Gość beatunia
dzieki za odp mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!