Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlacesarka

pytanie do cesarek

Polecane posty

Gość przyszlacesarka

Czesc dziewczyny:) mam pytanie... jestem dopiero w 5 miesiacu ale juz wiem ze bede miala cesarke (powody zdrowotne) w zasadzie to nie jestem zalamana z tego powodu.Mam pytanie..jak to jest?czy mam to jakos wczesniej zglaszac w szpitalu,czy wogole wczesniej na oddzial? no i jeszcze jedno.... po takiej cesarce to ile czasu nie mozna kochac sie z mezem? moze moje pytania sa glupie ale... help:)

Zazdroszczę cc:) Najlepiej spytaj lekarza, kiedy sie zgłosić do szpitala. Co do seksu to po 6 tyg. połogu, jak przy sn.

Gość kldsfjlsag
sex po cc można upraiac od razu, mi tak lekarz powiedzial, ze jak wydzielina juz przestala leciec. po tyg od porodu ze mnie nic nie lecialo, moglismy robic to odrazu

Gość przyszlacesarka
No a jak ze zgloszeniem do szpitala? trzeba duzo wczesniej?

Lekarz ginekolog lub inny wypisze Tobie stosowny druczek że musisz mieć z takich i takich powodów cc.Ja też miałam cc i lekarz zalecił po 6 tygodniach,wczesniej to nie dasz rady (w każdym wypadki mnie nieźle nawal brzuch )

Gość przyszlacesarka
Dzieki dziewczyny:) to moja pierwsza ciaza i troche sie stresuje,ze z czyms nie zdaze albo o czyms zapomne:( pozdrawiam goraco:)pa

Gość kldsfjlsag
tak, leciało ze mnie tydzien tylko, jeszcze pozniej dwa dni, ale bez krwii, a pomimo tego, że moglismy, zrobiliśmy to chyba dwa tyg po

Gość agaww
ja tez miałam cc planowane i mi lekarz po prostu przesunął termin o 2 tyg do tyłu na karcie ciąży i tego dnia sie kazał zgłosić do szpitala A co do drugiego pyt to mi dla odmiany leciało bardzo długo , niewielkie to były plamienia, mniejsze niż okres ale chyba z 8 tyg więc mimo że czułam sie świetnie i nic mnie nie bolało po cc to seksu nie było dość długo

Gość jejciualemitez
wiem moze glpie pytanie ale z jakich powodow zdrowotnych??? jestem w 5mcu i boje sie cesarki, ale chce wiedziec co ci jest ze akurat ty ja masz

czyli po cesarce sie mniej krwawi niz po naturalnym porodzie? z tego co czytam tak wywnioskowalam.moja kolezanka po naturalnym porodzie to nosila takie specjalne pieluchy bo podpaski nie wystarczaly.

Bo przy operacji już oczyszczają mcice dlatego mniej sie krwawi. Ja 3,5tyg po cc sexsik ale jednak wszystko jest obolałe lepiej przeczekać spokojnie połóg min 6tyg bo wszystko w środku sie goi. Ja jestem po 2 cesarkach. Będzie dobrze. A ból po da sie wytrzymać, daja leki przeciwbólowe. Powodzenia