Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka1303847

puderek

Polecane posty

Gość niunka1303847

doradzcie mi jaki puder powinnam kupic moze macie jakies swoje ulubione wyprobowane???? jestem szatynka wiec nie mam jasnej karnacji chcialabym poprostu nie kupic nastepnego pudru po ktorym wszystko bedzie widoczne i tylko strace kase. i zeby nie byl za drogi bo z kasa cienko....

Gość niunka1303847
no ja wolalabym puder:(

Gość niunka1303847
doradzcie mi cos bo ja mam juz dosyc pudrow po ktorych nadal wszytko widac:((((((((((((((((((((((((

Gość właśnie piszcie
po czym Wasza buzia ładnie wyglada,podajcie nazwy podkładów i pudrów i co tam jeszcze uzywacie do wykonania makijazu twarzy.

Gość właśnie piszcie
ja mam teraz podkład rimmela,puder w kompakcie constans carrol,i puder sypki rozswietlający inglota,korektor rozswietlający loreala i korektor rimmela i powiem że tymi kosmetykami nie da uzyskac ładnego efektu.

Gość niunka1303847
wlasnie piszcie no wlasnie a ty czego uzywasz????

Gość niunka1303847
a ja kupilam teraz puder soraya ale powiem ci ze dobrze nie kryje wszystkich niedoskonalosci:((((

Gość polecam podklad firmy
maybelline wonder finish, a jesli mozesz wydac nieco wiecej to super sa podklady vichy :)

Gość właśnie piszcie
spróbuj korektor stosować,ten z rimmela dobrze kryje niedoskonałosci. No ale na korektor trzeba jeszcze coś nałozyć i tu zaczyna się problem...

ja mam joko, pure mat i sobie go chwale :) kosztuje ok 15 zl, a skora jest po nim taka aksamitna i ladnie, na dlugo matuje

Gość fruziak
a ja mam puder mineralny l'oreala Jest świetny zastępuję podkład , kryje niedoskonałości i nie zatyka porów Wygląda na twarzy bardzo naturalnie Naprawdę warto kupić POLECAM!!!!

Gość niunka1303847
widze ze kazda z was uzywa czegos innego wiec trudno mi sie zdecydowac a zreszta jak nie sprawdze to nie bede wiedziala. a powiedzcie mi czy lepszy jest puder czy podklad????

Jeśli masz jakieś niedoskonałości, które chcesz ukryć to podkład zdecydowanie. A jeśli masz idealną cerę, którą chcesz tylko zmatowić to wystarczy puderek w kamieniu. :)

Gość niunka1303847
angolek i widzisz ja popelnilam blad bo zawsze kupowalam pudry ale ja jestem.... :(

Opowiedz mi jaką masz buźkę to Ci może coś doradzą, bo ja już miałam sporo podkładów w swoim życiu, więc coś tam o nich wiem. :p

Gość niunka1303847
ale co konkretnie chcialabys wiedziec jakos trudno mi okreslic jaka mam buzke napewno nie mam bardzo jasnej karnacji

No jaką masz cerę np. tłustą, suchą czy mieszaną? I co konkretnie chcesz ukryć? Czy jakieś pryszcze, przebarwienia? :)

Paloma mozaikowy, do opalonej cery odcien 2, do jasnej karnacji - odcien 1 Ruby Rose - odcien 1 A, nie jasny, i nie ciemny, taki brzoskwiniowy, delikatny kolor Maybelline Pure Matte - dobry jest Inglot

Gość niunka1303847
cere mam tlusta wiec robia mi sie caly czas jakies wypryski mam juz ich dosyc gdy juz jeden zejdzie to jest nastepny i tak w kolko jeszcze na czole mam takie male krosteczki prawie niewidoczne ale preciagajac reka po czole czuje takie wypustki chcialabym miec po prostu gladka buzke zeby tego wszystkiego nie bylo widac

Gość niunka1303847
miss ukraina a w jakiej cenie sa te twoje kosmetyki???

Gość niunka1303847
do 25-30 zl wiecej nie dam rady chyba ze na cos co starczy mi na bardzo dlugo

Wersja tańsza: Revlon Colorstay with Softflex, nieco droższa: Estee Lauder: Double Wear. Polecam:)

No kurcze Colorstay jest rzeczywiście świetny, ale kosztuje coś ponad 50 zł. No chyba że na allegro go kupisz to wtedy wychodzi 36 zł. :) Ale jest naprawdę wydajny i super kryje wszystkie niedoskonałości. Sama go używam od kilku miesięcy. Właśnie kończę drugą buteleczkę. :D

Gość niunka1303847
ale one nie sa do 30 zl tylko ponad 70 wiec u mnie odpadaja a szkoda bo tan Revlon Colorstay with Softflex wydal sie calkiem fajny

sorry, nie doczytałam. Ale i tak polecam, mi każdy znich wystarcza na jakies pół roku- wiec 70 dych na pół roku to nie taki znów wydatek:) Z allegro szczerze mówiąc nie polecam, skusiłam się raz i był zupełnie innych od tego kupowanego w Douglasie:O

Gość niunka1303847
no ale na moja kieszen 70 zl to niestety za duzo a szkoda bo z tego c wyczytalam jest on poprostu bardzo dobry:(:(:(:(:(