Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka_dziewczynka_4

pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość Malutka_dziewczynka_4

Czy dziewczyna majaca 153 cm wzrostu i 48 kg wagi moze sie podobac mezczyznom? lubicie taki kobietki? Czy moj wzrost moze mnie dyskwalifikowac?

Gość od ą do ż
oczywiscie ze masz szanse, niektorzy lubia takie malutkie kobietki

Gość bepmap
o ile mi sie spodoba, czyli twarz, figura, charakter, to czemu by nie?

Jestem zaledwie kilka cm wyższa od Ciebie...... i mam już swoje lata, ale na powodzenie nigdy nie narzekałam i nie narzekam nadal. Zawsze miałam i mam faceta wysokiego......zgodnie twierdzili, że \"małe jest piękne\". :) Głowa do góry! Będzie dobrze.

Gość gramarnyk
Ja lubię, trochę się tylko nachylą i już sięgają ustami do mojego członka - nie muszą klękać.

Gość swsaws
Mrauuuu - musisz miec akurat wysokiego, skoro sama jestes niska? Kto w takim razie zechce niskich facetow?

No tak jeśli mogę trącać moje zdanie \"mały jest piękne\".. dodałbym .. i porzęczne.. he..he..

swsaws, nie muszę ;) Tak się złożyło. Takim się podobam. Osobiście nie mam nic przeciwko niskim facetom. :)

Reno, pewnie, że tak! W każdej chwili można szybciutko wżiąść na ręce i zanieść do łóżka. Z taką drabiną 180cm to już widzę jak docierasz do celu zasapany i mija Ci ochota. ;)

Noooo... Missis Mrauuuu zgadzam się całkowicie, a w tym łóżku jak szybko można zmienićpozycji.. nie trącają kieliszki na stolicznki.. Lekka zgrabna.. poręczna.. to jest to!

Gość vmxx
czyli sprowadzasz wszystko do seksu? Mala do seksu, wysoka do zycia. Skoro sama sie tak traktujesz, to twoja sprawa.

Reno, już niejeden nie jest w stanie. ......chociaż do pracy nie pozwalam się zabierać. ;)

Żono, a miałaś wątpliwości? Ja nigdy. Uważam, że niski wzrost jest moim atutem. Jestem drobna i zawsze wyglądam młodo....

Bo o tym myslę zawsze kiedy mam uroczą małą kobietą przede mną.. he..he.. myśli kłębią się do jedno..

Gość 155cm
"małe dzieci Pan Bóg stworzył a duże osły same wyrosły" tak kiedyś się broniłam przed głupimi hasełkami ...teraz mam 155cm i 47kg. i lecą na mnie sami faceci powyżej 175cm, a od 9 lat mam na stałe faceta który jest 30 cm wyższy ode mnie i jest nam super w normalnym życiu i w łóżku . I jeszcze powiem ,że nigdy nie miałam niskiego faceta!!