Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka_dziewczynka_4

pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość 155cm
no tak albo za urodą!!

Oj Missis Mruuuu.. to są tylko przelotny mysli.. he..he.. Żono, ja przecież nic nie pisze.. grzecznie opowiadam.. było dawno temu..

A skoro o kuszeniu mowa.....to tak potrafi kusić mała kobieta ;) Wilgotny,jesienny, późny wieczór. A może to już noc? Czas tak szybko biegnie.....Za oknem szumią zeschnięte łodygi kukurydzy.......poza tym nic....może jeszcze spadające liście leszczyny. Jest zimno i obco. Myślę o Tobie kolejny raz wspominając naszą dzisiejszą rozmowę. Tęsknię, pragnę, pożądam. Próbuję zasnąć........nie potrafię, nie chcę się z Tobą rozstawać. A jaką mam pewność, że przyjdziesz do mnie we śnie? Czy Ty też tego chcesz? Czujesz to co ja? Niech poniosą mnie marzenia.....jutro znowu zwykły dzień. Zapach czystej pościeli miesza się z zapachem mojego ciała przesiąknietego dziecięcym mydłem.... to koi, uspokaja. Czuję jak się zbliżasz, niemal słyszę Twoje kroki.....czuję ciepło Twojego oddechu i delikatny dotyk silnych dłoni. Już jest ciepło, już jestem bezpieczna. Bez wahania poddaję się wszystkim Twoim pieszczotom. Wyginam grzbiet niczym kotka spragniona dotyku. Cała Twoja. Odgarniasz włosy z mojej szyi, na której zostawiasz delikatny pocałunek...... Przeszyta przyjemnym dreszczem odwracam głowę i zmysłowo całuję Twoje oczy, policzki...usta. Gładzisz dłonią moję drobne ramię, powoli schodząc na biodro...udo.... Wtulona jak dziecko w Twe silne, męskie, bezpieczne ramiona, czując Twój oddech na swojej twarzy spokojnie zasypiam..........\"przytulona, maleńka, gorąca\".

Zasipiasz... noooo.. nie dałbym spać.. Ale nie będę sięrozpisać bo żono mnie powie póżnien ż ejestem niegrzeczny..

Gość Wiatr24
Lubie wysokie. Nic na to nie poradze. Ale jesli by niska dziewczyna mnie czyms urzekla, to nie widze przeszkod.

Reno, prawdziwie kochający mężczyzna pozwoli zasnąć i jeszcze będzie czuwał nad jej snem spokojnym. Będzie czerpał radość z samego bycia blisko chronił jak największy skarb. :)

Ale prawdziwa kochająca Żona nie pozwala sobie na zaśnięcia kiedy swojego wraca.. I nawet kiedy sie przetula.. tą pupą zawsze trafią tam gdzie drażni..