Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi1991

Idioci ze stopkami dłuższymi niż wpis

Polecane posty

Gość łączenie . tematów . forever.
może nie tak ostro, ale warto się zastanowić :)

Gość a co wam to przeszkadza
? bo jak dla mnie to nie ma znaczeni...i tak stopek tych dlugich nie czytam:P

czytalem kilka niemilych wpisow na temat tego slonca, i po obejrzeniu kilku tron gdzie tacy wielbiciele stopek gigantow, doslem do wnisku nie nie warto sie tym interesowac bo spamu jest tyle ze nie ma sensu szukac wypowiedzi

zmierzylem miarka strone 20 cm z tego 11 cm spamu sprzedawco daj sobie spokoj bo zaczynasz byc zalosny, z tymi swoimi nieciekawymi linkami, a ta ballada wiezienna to niby dom wschodzacego slonca

Gość asda
TEN SPRZEDAWCA TO JAKIś KOłEK, spamujesz forum mistrzu! rozmumiesz to?

ja nie karze nikomu tego czytac... i mam gdzies co ktos o tym mysli.. po to sa stopki... opisy na gg... wizytowki.. azeby tego uzywac.. a ze ktos ma problemy z samym soba ze mu to przeszkadza.. przez jego widzi mi sie.. niech sobie weznie farbki i zamaluje :P

Gość anka1981
madry to ten sprzedawca nie jest słyszales o netetykiecie?

macie problem. po pierwsze, to tylko Wy sobie cokolwiek robicie z tego że stopka jest zbyt długa.. bo powiedzmy sobie szczerze autorzy długich stopek mają gdzies te Wasze wypowiedzi. po drugie, jak ktoś nie wie o czym pisać to się uczepi czegoś np: stopki., aby w jakis sposób zaistnieć:P więc skoro macie ochotę piszcie sobie o stopkach, ale miejcie tą świadomość, że Wasze opinie, epitety nie robią na nikim żadnego wrażenia, a już napewno nie spowodują zmniejszenia stopek. :D

Gość ł.
"autorzy długich stopek mają gdzies te Wasze wypowiedzi: to widac i slychac i czuc czyli, maja gdzies innych uzytkownikow, potykajacych sie o przydlugasne stopy dziwic sie, ze forum jest jakie jest, kiedy kazdy kazdego ma w ... gdzies?..

\"to widac i slychac i czuc czyli, maja gdzies innych uzytkownikow, potykajacych sie o przydlugasne stopy dziwic sie, ze forum jest jakie jest, kiedy kazdy kazdego ma w ... gdzies?..\" ja tego nie powiedziałam. i proszę sie nie doszukiwać drugiego dna w moich wypowiedziach.

juz sie dowartosciowales chlopaku? to odmaszeruj a jak Ci tak zle bedzie jeszcze to idz wyplakac sie do mamusi... zalosne to dla mnie jest mierzenie spamu linijka... hehehe rozbrajasz mnie :)

jestem jak najbardziej za zrobieniem ograniczeni w dlugosciach stopek bo nektorzy przesadzaja

Gość katerga
Sprzedawca słońca a jakie mądre stopki znasz które są według ciebie godne czytania i coś ze sobą niosą?

tak jestem za zniszczyc wolnosc slowa... spalic wszystkie ksiazki bo sa za dlugie.. oglosze strajk bo mam za dluga droge do pracy... precz z dlugimi nick-ami... od jutra wszyscy beda zamiast nick-ow miec numerki.. wypowiedzi ograniczone do maks 2 zdan... hehehe smieszne to wszystko... nudzi sie wam czy co ze sie tak stopek uczepiliscie... trapi was cos... ?

Gość katerga
sprzedawca-pytam o coś:)