Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dance with me in my world off

kotu smierdzi z pyska

Polecane posty

normalnie zdechlym szczurem, co robic? szczura nie jadl ma tak od zawsze a ma 4 mc

Gość aklala
Koty tak mają, niektóre bardziej, inne mniej. Dużo zależy od diety.

Gość weterynarz 001
tak...najprawdopodobniej Tobie też juz śmierdzi z jadaczki ;( !!!! ale przeciez nie czujesz swojego nieswiezego oddechu ..... teraz musisz zjeść całe opakowanie kreta to przepychania rur i płukiac zęby rozpuszczalnikiem....oj dziewczynko bój sie :)

Gość aklala
Chyba żartujesz, 4 misięczny kociak??? To on żyje jeszcze?

to co mam z tym zrobic ?:( naprawde to nie jest przyjemne...

tego co mu daje nie chce jesc, to sam sobie poluje na zarcie...

Gość aklala
Widzisz autorko, takie są skutki durnego sformułowania tematu. Natychmiast okoliczni debile mają używanie.

Gość aklala
No a co mu dajesz???

Gość aklala
Wybacz ale warta jesteś tych podszywów ty i twoje podejście do sprawy. Wyrazy współczucia dla kota, że jest na łasce takiej idiotki. Zagłodź zwierzaka najlepiej bo mu śmierdzi z pyska.

tylko i wyłacznie homary z kawiorem!!!

Gość aklala
I na zakończenie powiem, że jakbyś go właściwie odżywiała i dawała mu dobre kocie żarcie, oddech miałby znakomicie lepszy.

bo sama wcinam takie smakołyki :D

Gość keti
No wiesz co ??????????????Kotek zje tylko to co upoluje???????????A gdzie on sobie coś próbuje upolować????????U ciebie w domku czy na śmietniku???????

widze ze tu nie mozna normalnie pogadac z ludzmi :/ niewazne, popytam gdzie indziej ;/

Temat mnie zupełnie nie zainteresował , myslałem że jakaś ciekawa prowokacja dla tego zajrzałem. Ale sformułowanie { Natychmiast okoliczni debile mają używanie.} mnie ubawiło. :D Ciekwe o jakiej okolicy można mówić w internecie. 🖐️

Gość keti
Nieprawda daję moim kotkom jadełko ze sklepu a cuch mają taki że narkozy nie trzeba!!!!!!!!!!!!

Gość keti
Możźna normalmnie pogadać.Weź szczoteczkę do zębÓw.Kotu zawiąż łapy,wszystkie cztery.I szoruj zębiska pastą do ZĘBÓW dla kotÓw .Cena jedyne 32 zł u weterynarza

ja ostatnio jadlam kocie zarcie i jakos mi nie smierdzialo z geby. dziwne...

Gość keti
Bo sam siebie nie czujesz!!!!Zapytaj kota

Gość keti
Po prostu zwiała od smrodu

wszyscy powyżej to podszywacze moj post byl tylko pierwszy!!!!! kot je suchą karme purina one dla juniorow, poza tym whiskas w saszetkach, świerze mięso( moze to od tego)? naprawde nie przesadzam jak otworzy pyszczek to mu normalnie śmierdzi.

Gość keti
Nie wnerwiaj się tak!!!!.Mam trzy koty przez zupełny przypadek i każdemu śmierdzi z pyska one chyba tak już mają.Nie wiem czym to jest spowodowane?

Gość keti
Nie umyję przecież zębÓw??????????/

tak więc, Widzę że topic troszeczkę zszedł na plan boczny więc może podzielę się swoimi doświadczeniami. Mam w domu małego kocura - persa. w tym momencie ma około 6 miesięcy i nie zajmuje się łapaniem myszy ani innych gryzoni.... po prostu dostaje Royal Canin Kitten Persian i Animode. Strasznie jedzie mu z geby, jak ziewa, jak sie liże... fuj, powala na kolana. Na innych forach ludzie pisali że to od karmy - RC. Inni znowu pisali że to od rosnących zębów. Tak czy śmak, musze jeszcze sprawdzić stan dziąseł, czy aby te nie są zaczerwienione.

Purina One i Whiskas to jedne z najgorszych karm, radzę zmienić diete na coś zdrowego.Dla ogólnego dobra kota,nie zapachu z pyszczka. Moja je te tzw dobre karmy, do tego czasem zdarza jej się coś upolować,no i śmierdzi.To nie jest jakaś nadzwyczajna przypadłość.Resztki jedzenia,chcąc nie chcąc,zostają tam gdzie nie powinny i smierdzą.Ale żeby to przeszkadzało w normalnych kontaktach z kotem?Eee.

mi smierdzi rano hihihi:d, male odrazu ide myc:d, ale to ptez przez to, ze aktualnie mam chore gardło:(

Gość kocia asystentka
Purina one to kiepskie zarełko? Jakie są dobre karmy dla kocia? Mojemu też smierdzi strasznie i nie to mnie odrzuca, tylko się martwię, czy zdrowy jest. Bo tak jechać z pyszczka to nie bardzo. Może trochę, ale żeby takim zapachem?

Gość Monisha
Mojemu kotu też strasznie z pyszczka śmierdziało, jak się mył to nie można było wytrzymać, nawet na drugim końcu pokoju. Okazało się, że to przez kamień na zębach. Kamień został ściągnięty u weta, przez rok było ok ale po roku znowu zaczęło mu śmierdzieć. Tera mój kot ma tylko kły ponieważ przez kamień wszystkie zęby musiały być usunięte. Ale sobie radzi. Dodam jeszcze, że ma 5 lat i nie wiem skąd ten kamień, weterynarz stwierdził że to genetyczne.

Gość podobno wswzystkim kotom
jedzie z pyska, tak jak ludziom, przecież żrom a zębów nie myją, spróbuj ty przez 4 miechy nie umyć zębów ani nie żuć gumy to zrozumiesz

Gość mekk
poraża mnie debilizm pewnych osób. Jeśli ktoś nie ma czegoś ważnego,uprzejmego oraz mądrego do powiedzenia to niech zamilknie . Jeśli ktoś kocha swojego zwierzaka to się nim interesuje prawda?jeśli kotkowi śmierdzi z pyska to takie coś może właściciela zaniepokoić..kto wie czy kot nie ma przypadkiem problemów z żołądkiem, albo czy rzeczywiście je dobrą karmę....a niektórym polecam zważyć sobie mózgi