Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam cv na

mam cv na 2 kartkach spiac je zszywaczem czy spinaczem

Polecane posty

Gość buuuuu ja nie wiem
mam prosbe---oopssss masz oczywiscie racje, wlasnie sie zastanawialam kto tak napisal i sie nie skapnelam , ze to ja :/

fisiowna dlatego mozesz wpisac ze bedziesz sie bronic. Jesli ktos to zauwazy to chwala mu za spostrzegawczosc.Jednak z punktu widzenia zarowno pracodawcy jak i prawnego masz wyksztalcenie srednie.

fisiowna - ok, co innego deklarować w rubryce podstawowe/średnie/wyższe a co innego jak piszesz: 2004-2007 studia magisterskie na Akademii Jakiejś tam (planowana obrona pracy 2008)

Gość buuuuu ja nie wiem
myslicielu---o tym dowodzie mowisz? mnie same jezyki zajmuja 1/4 strony, a gdzie wyksztalcenie, doswiadczenie zawodowe, dane????? czytaj uwazniej... do kogos wczesniej---no tak glupek ze mnie z ta "trzcionka" :P

I tu nam wychodzi jeszcze jedna sprawa: jak zredagować cv tak, żeby wyglądało maksymalnie zachęcająco, chociaż w istocie to rekruter sobie pewne rzeczy myśleniem życzeniowym dopowiada, a ty nie kłamiesz, bo jak dobrze się wczytać... itd.

Gość buuuuu ja nie wiem
Tu u mnie to chca czasem, zeby pisac ocene z obrony. Jak widzialam cv innych to moje w skladnym polskim stylu to bylo, ze tak powiem skromne. Kazda glupote tu pisza. aklala--a co ty na rubryki: zainteresowania albo predyspozycje?

Gość buuuuu ja nie wiem
do mysliciel--- nie szkodzi ;)

Gość dobra_radda
Jak powinno wyglądać dobre CV? CV powinno zawierać przede wszystkim informacje o doświadczeniu kandydata oraz posiadanych umiejętnościach. Doświadczenie w CV powinno być opisane zwięźle i dawać informację co szczególnego kandydat zrobił w tym okresie pracy, czym był lepszy od innych. Nie należy w CV rozpisywać się zbytnio o tym na czym polagała praca na danym stanowisku. Większość stanowisk ma typowy zakres obowiązków i dłuższe rozpisywanie nie wnosi nic w kwestii danej kandydatury. Podczas opisywania w CV swoich osiągnięć powołajmy się na konkretne dane - najlepiej liczby. Liczby brzmią wiarygodnie i mogą zrobić wrażenie na rekrutującym - np. "Obniżyłem o 70% koszty dystrybucji produktu Alfa". W CV niezbędne jest również umieszczenie podstawowy informacjy kontaktowych. CV powinno też odpowiadać na oczekiwania pracodawcy - w zakresie doświadczenia i umiejętności. Dlaczego warto stworzyć CV z nami? Ten serwis powstał na bazie kilkuletnich doświadczeń przy pisaniu CV. Znamy aktualne trendy na rynku, wiemy jak pisać CV, które robi wrażenie na pracodawcy. Czy wiesz, że pracodawca poświęca na pierwsze przeczytanie twojego CV zazwyczaj około 10-20 sekund? Dlatego niezmiernie ważna jest jakość przekazu i jego zwięzłość. CV musi zawierać tylko najważniejsze informacje, które sprawią, że osoba, która je czyta pomyśli: "Tak, właśnie takiego kandydata potrzebuję". Pomogliśmy wielu osobom stworzyć CV dzięki któremy znaleźli pracę, często wymarzoną, po tym jak przez wiele miesiący nie byli zapraszani na rozmowy. Czym ta usługa różni się od gotowych wzorów CV? Większość gotowych wzorów CV dostępnych w internecie jest opracowana z myślą o wyglądzie. Gotowe wzory CV będziesz też musiał przerobić na własne potrzeby aby uzyskać finalne CV. Co najważniejsze, takie gotowe wzory CV nie uwzględniają najczęściej faktu, że CV pisze się różnie na różne stanowiska. Pracowdawcy mają różne oczekiwania co do pracowników. Dzięki temu, że przeprowadziliśmy analizy ponad 100 000 ogłoszeń o pracę, znamy oczekiwania pracodawców i zasugerujemy Ci treść CV, właściwą dla danego stanowiska. Tego nie znajdziesz w żadnym serwisie oferującym wzory CV. Ponadto gotowe wzory CV zawierają często zbędną treść, która nie jest w ogóle interesująca dla pracodawcy. Umieszczając zbędną treść w CV (na podstawie wzorów CV) ryzykujesz, że twój potencjalny pracodawca odrzuci Twoje CV, ponieważ nie trafi szybko na interesujące go informacje. Jak napisać CV aby było dobre? CV to twoja wizytówka - powinno być dobrze napisane, estetyczne, poprawnie skomponowane i łatwe w czytaniu. Jak napisać CV w części dotyczącej swoich umiejętności? Należy przede wszystkim dobrze znać swoje mocne i słabe strony. Na potrzeby CV przypomnij sobie listę swoich osiągnięć i umiejętności za zakresu zawodowego. Należy też przeanalizować swoje umiejętności pod kątem potrzeb pracodawcy (my zrobiliśmy to za Ciebie i podpowiadmy Ci jakie umiejętności są potrzebne na danym stanowisku). Dobre CV jest ponadto zwięzłe. Jak napisać CV aby było odpowiedniej długości? CV nie powinno być dłuższe niż dwie strony A4, idealnie powinno mieć jedną stronę. Nasz serwis sam wybiera dla Ciebie najważniejsze elementy CV, tak by CV było zwięzłe.