Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzitzuu

allegro!!!!!!!!!pilne!!!!!!

Polecane posty

Gość dzitzuu

na pierwszej stronie pisze 2 godzi to zakonczenia aukcji a jak otwieram strone z aukcja pisze 2 godziny do konca????? wiec kiedy aukcja sie konczy???? chce ja wygrac!!!!!!!

Gość dzitzuu
to dlaczego na pierwszej stronie gdzie jest miniaturka przedmiotu jest podane ze konczy sie za 1 godzine???????

Gość keti
Szkoda słów z tym allegro

Gość taaaa jasne myslicielu
I dwukrotnie zwiększymy ruch na aukcji.

Gość dzitzuu
nie podam wam bo kupicie!!!!] a jak to jest z licytacja, pisze przykladowo twoja oferta nie moze byc mniejsza niz 105 zł wpisuje np 150zł a na dole wyswietla sie ze zaproponowalam 110 zł?

Gość dzitzuu
kuuuuuurde nerwicy sie nabawie przez to allegro😭 jeszcze nigdy nie udalo mi sie wygrac aukcji! zawsze mnie przelicytuja w ostatniej chwli chaMY! czy jezeli np. podam maxymalna oferte to zaplace ta ktora wpisalam jako max czy ta z ktora w tej chwili prowadze.nie wiem czy mnie rozumiecie ale kwota ktora sie wpisuje jako maksymalna nie jest ta ktora widnieje w przebiegu aukcji.

Gość stary allegrowicz
Wyświetla się minimalna kwota potrzebna do przebicia najwyższej oferty o kwotę postąpienia. Ale system będzie licytował automatycznie za ciebie w ramach twojego maksimum. A tak w ogóle to poczytaj regulamin :)

Gość dzitzuu
wiem, ze system bvedzie licytowal wg mojego maksimum ale czy ja zaplace to maksimum czy kwote na ktorej zakonczy sie aukcja???? boszzzzz jeszcze 19 minut zesram sie😭

Gość stary allegrowicz
Płacisz oczywiście kwotę, na której skończy się aukcja.

A tak wogóle to lepiej licytować minutę przed zakończeniem,bo jak licytujesz szybciej,to zawsze ktoś Cię przebije i sama powodujesz to ze cena jest wyzasza.

Gość kotkowa666666
zaplacisz ta mniejsza kwote takze niemartw sie wi walcz do konca najlepiej w ostatniej minucie wpisuj kwoty powodzenia!!!!trzymam kciuki!!!!!!!

Gość dzitzuu
tylko, ze ja nie wiem kiedy sie aukcja konczy bo cholera akurat na tej aukcji podane sa dwa czasy!!!!!😭 pisze ze za 17 minut a jak otorze to pisze ze za godzine!!!! powiem wam po aukcji co licytowalam, trzymajcie kciuki bo sie pochlastam jak nie wygram!!!!! musi byc moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tez mi się tak dzisiaj robiło, system allegro sie pomieszal w tej zmianie czasu, daj linka to zobaczymy

Gość dzitzuu
ale napewno nie zaplace tej maksymalnej kwoty???? bo jak wpisze duza kwote i potem wyjdzie, ze bede ja musiala zaplacic to was udusze😭

Gość dzitzuu
boje sie dac bo mnie przebijecie😭

Gość stary allegrowicz
Wpisując swoją cenę maksymalną musisz się liczyć, że ją zapłacisz!

Gość kotkowa666666
daj znac jak poszlo

Gość stary allegrowicz
Nikt nie musi sukcesywnie podbijać, wystarczy raz a dobrze. Cenę maksymalną daje się taką, jaką jest się w stanie zapłacić. Czego można tu nie rozumieć?

Gość dzitzuu
4 minuty aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! boje sie😭