izolda111 0 Napisano Październik 28, 2007 czy jeżeli po solarium poszlam spać s chlopakem do łóżka to prawda,że nawet w dni niepłodne mogę zajśc w ciążę??? bo podobno wysoka temperatura przyśpiesza owulacje nawet o 48 godzin!!!odpiszcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Caroline B. Napisano Październik 28, 2007 Tak to prawda, jest bardzo prawdopodobne ze jestes w ciazy. Ale nie martw sie, male bobaski sa takie slodkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izolda111 0 Napisano Październik 28, 2007 tak????ale jak to sprawdzic?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Caroline B. Napisano Październik 28, 2007 A jak sie czujesz ? Jesli zaczniesz miec mdlosci to juz na bank jestes w ciazy... poczekaj do okresu; jak Ci sie zacznie spozniac to idz do gina sprawdzic, mozesz tez kupic test w aptece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izolda111 0 Napisano Październik 28, 2007 kiepsko sie czuje.ale z nerwowo.to bylo dwa tyg temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadiya26l 0 Napisano Październik 28, 2007 zlosliwiec kochana buzka za poczucie humoru:):) Bravo:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadiya26l 0 Napisano Październik 28, 2007 Caroline B. pomysłam sorki he he he kochana buzka za poczucie humoru:):) Bravo:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość genenvievie25 Napisano Październik 28, 2007 jakie poczucie humoru.do tej pory non sop opalalam sie na czekoladkie ale nie mialam chlopaka.a czy to przyspiesza te owulacje o 48godzin?czy to prawda dziewczyny piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach