Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelkaa

czy wy tez tak miałyscie ze na tescie byl wynik negatywny a tak naprawde ...

Polecane posty

Gość kornelkaa

jestescie w ciazy .. ilu dziewczyna takie cos sie przydarzylo .?? piszcie

Gość kornelkaa
co nie ma nikogo ??

Gość kornelkaa
fajna babka z forum 🌼 zrobilam test i jest negatywny i jestem zdziwnioa dlatego umowilam sie na pon . u gin .. wtedy bede miala 100 % pewno .. zalozylam tego posta bo chaialam sprawdzic czy mozliwe jest i czy komus sie takie cos przydarzylo ..

Gość kornelkaa
szukalam i szukalam i nie moge znalesc .. dlatego zalozylam .. zeby szybciej miec odpowiedzi .. mam nadzieje ze jestem .. a ty jestes w ciazy albo zostalas mamusia ?

Gość to już paranoja jakaś
test negatywny, normalna miesiączka, brak współżycia i podejrzenie ciąży

Gość kornelkaa
mi miesiaczka sie spoznia 5 dni staralismy sie o dzidzie .. test zrobilam i wyszedl negatywny .. mam caly czas jakies kucia w jajniki i pod brzuszu . i jestem pewna ze to nie wskazuje na @ dlatego jestem zdziwiona .. sluz tez mi ne leci ..

Gość kornelkaa
nigdy mi sie nie spoznial .. a nie mialam zadnych stresów .. itp. moze masz racje niedlugo sie przekonam .

Gość kornelkaa
i co nie ma juz takich osob >>

Gość wątpię ze jestes w ciąży
ja zrobiłam test 4 dni po spodziewanej miesiączce i etst wyszedł pozytywny, druga kreska była jasna, ale BYŁA! jednak poroniłam w 43 dniu cyklu zanim lekarz zdążył potwierdzić ciążę nigdy w życiu nie miałam tak długiego cyklu

Gość kornelkaa
aha .. a moze wiecie od czego moze byc spowodowane kucie w jajnikach ?

Gość kłucie w jajnikach to ja mam
co miesiąc

przy pierwszej ciąży zrobilam test odczekałam kilka minut byl wynik --negatywny,po jakiejs godzinie wyrzuciłam do kosza ale później wyrzucając śmieci cos mnie podkusiło spojrzec jeszcze raz na test i dopiero wtedy po kilku godzinach wynik był pozytywny. nie wiem jakim sposobem to sie stalo ale mam cudowna 5-letnia juz Marysie. przy kolejnej ciąży test tzrymałam kilka godzinna wierzchu żeby sprawdzac wynik i mimo że wynik byl od razu pozytywny bałam sie czy nie zniknie.teraz Małgosia ma juz 2,5 roku.

Gość kornelkaa
hej bylam dzis u gin .. nie ma torbiela wiec miesiaczka mi sie przez to nie spoznia .. ciazy nie wykluczyl .. powiedzial ze mam przyjsc za tydzien wtedy bedzie w 100:% pewnien .. moze zrobilam za szybko test dlatego wyszedl negatywny .. nastepny zrobie przed wizytu u lekarza czyli 3 listopada

Spotkalam ostatnio znajoma jak bylam na wizycie w szpitalu. Mowila, ze okresu nie ma a zrobila juz trzy testy i nic. Po usg okazalo sie, ze to trzeci miesiac. Nie podejzewala do konca ciazy, bo jest po 40 i ma juz trojke dzieci. Jak wyszla to smiala sie i plakala. Mowila, ze taka stara baba a wpadla.

Gość kornelkaa
i to samo mnie spotkalo test robilam a negatywny lecz gin chcialm juz uswiadomic ze moge byc . okersu nie ma ..dzisiaj mialam nawet smieszna scene .. bo moje narzyczonego siostrzenica pytala sie czy boli mnie brzuch wiec odpowiedzialam ze nie ..a ona na to to czemu masz taki brzuszek jakbys byla w ciazy .. wiec zatkalo mnie to i zaczelam sie smiac .. powiedzialam jej mamie a ona powiedziala ze jak dziecko tak mowie to tak jest . ale sie nie przyznalam ze bylam u gin . to jeszcze nic pewnego dowiem sie w pon bo robie test moze teraz wyjdzie inny wynik :)

Gość kornelkaa
dostalam miesiaczke wczoraj .. ;(