Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiss Me

Już za późno kochanie na miłości ratowanie...pora więc na rozstanie!

Polecane posty

Tu jest topik dla Dziewczyn,które chcą jednym cięciem zakończyć toksyczne związki...

Napiszcie co byście zrobili na moim miejscu? Napisałam na gg komuś,że ponieważ krótko się znamy,nie traktuję Go jako wielką miłość tylko bardziej jak przyjaciela dobrego ale nie mówię,że nie chcę aby coś z tego wyszło..po prostu potrzebuję więcej czasu...Potem koleś nie odzywa się 4 dni..nie odpisuje na smsy ani na wiadomości na gg....jak umówił się ze mną na gg i czekałam to w końcu zadzwonił ok.23 i usłyszałam tylko\"idę spać\"....jak powiedziałam Mu,że się martwiłam i byłam zła,że się nie odzywał to powiedział,że załatrwiał swoje sprawy i tyle.Co mam zrobić skoro stał się taki dziwny..obcy...nie umiemy już normalnie rozmawiać :(Dać sobie całkiem spokój???

a moze zamista pisac i podniecac sie, jak to zakonczycie, to byscie w realu wykazaly sie taką werwą i odwagą? tutaj komandoski i amazonki, powalajace swoich facetów, a w realu uszy po sobie i latami męczycie z kretynami

Właśnie powiedziałam mu w cztery oczy,że jest pieprzonym egistą i może się nawet zestrać a mnie to gówno będzie obchodziło :)

Gość dont kiss me goodbye
:p