Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurnikiewicz

ile trzeba wpompować w kobiete szamapana aby się dała

Polecane posty

Gość kurnikiewicz

i czy może być zamiast szamapana Dorado ?

Gość looooooooooooooooooool
1,5 litra ?

Gość dzigdzig
no chyba przesadzasz, wtedy to ona już jest sztywna ... moim zdaniem 0.5 litra wystarczy

Gość dzigdzig
poza tym dorado może być bo one się nie znają na dobrych alkoholach one mają rozeznanie co najwyżej w penisach

Gość dzigdzig
taka co spije się a nie da to jest zboczeniec a nie kobieta

Kobiety nie nalezy spijac bo jak jest pijana to albo idzie spac albo wymiotuje. Trzeba ja lekko podpic by byla wesolutka.

Gość fdsfdsf
A co to za przyjemność:o to równie dobrze mozesz sam na ręcznym:P

Gość umaw
"Kobiety nie nalezy spijac bo jak jest pijana to albo idzie spac albo wymiotuje. Trzeba ja lekko podpic by byla wesolutka." wiesz po sobie?

Ja wiem tylko po sobie ze jak sie upije to albo zygam albo ide spac (a najczesciej jedno i drugie). I w takim stanie jestem do niczego. Wiec hipotetyzujac ze jakis facet mialby mnie upic bym mu dala to tylko by zmarnowal swoj czas.

Mnie kiedys chlopak zaprosl do knajpy niby na kolacje. Ja poszlam glodna (bo przeciez mielismy jesc) a on zamawial tylko piwo. Wypilam chyba z siedem kufli, bylam okropnie pijana ale resztkami rozumu wiedzialam o co mu chodzi. Pod pozorem ze musze isc do kibla zwialam (a raczej wywloklam sie).

A jednak wypilam i wlasnymi silami (choc z ledwoscia) udalo mi sie wyjsc z tej knajpy. Niedaleko byl MC donalds i tam zwymiotowalam wszystko w kiblu.

rasowa bitch, o moją masę martwić się nie musisz, może jak jeszcze trochę pożyjesz i odwiedzisz parę barów to się dowiesz ile może wypić kobieta, i to taka która nic nie zjadła przez knajpą :)

Jarek, więc może spróbuj zmienić towarzystwo na takie powyżej 15 roku zycia :D O twoją masę sie nie martwie, zostawiam to tobie na bezsenne noce przed PC 🖐️