Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurnikiewicz

ile trzeba wpompować w kobiete szamapana aby się dała

Polecane posty

Ja na wlasnej skorze przekonalam sie ze mozna wypic 7 kufli i przezyc bez detoksu, szpitali ecc tak wiec potwierdzam ze da sie. A jesli wedlug ciebie to niemozliwe to wspolczuje ze taki cienias z ciebie.

Hehe rasowa bitch masz racje. Jacus, do pewnych rzeczy trzeba dorosnac. Jak bedziesz juz pelnoletni to moze uda ci sie wytrzymac troche wieksza ilosc alkoholu.

rasowa bitch, i dobrze, że się nie martwisz :) sprawę ilości alkoholu zostawiam Ci do przemyślenia na bezsenne noce gdy będziesz obciągać blokersom :)

agnesik, to co napisałaś to czysty stek bzdur, ale plus dla Ciebie, że po 5 bronksach potrafiłaś dojść do kibla w mcdonaldzie ;)

Bylam po 7, no ale jak mi nie wierzysz to twoja sprawa. Ja po prostu wiem ze tak bylo. A ten Mc donalds to mialam szczescie bo znajdowal sie tuz obok. Inaczej bym chyba pozygala sie na ulicy.

Jarek I tu właśnie mamy w czystej postaci poziom reprezentatywny do wieku towarzystwa twego nieletniego na dalsze me zaangazowanie w dyskusję nie licz więc, chocbys bardzo prosił :P

Jako ze Jacus ma dopiero 15 lat i jedyne co w zyciu pil to szampan dla dzieci Pinokio wiadomo ze pewnych rzeczy nie zrozumie.

fakt, było 7, pomyłka przy klepaniu klawiatury :) rasowa - zawsze gdy kończą się wam argumenty, przywołujecie teksty o poziomie :) pion czy poziom, za atak nie pozostaję dłużny, więc nie bierz tego do siebie ❤️ :D