Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropka nad j

Kto się bardzo nudzi w Szczecinie ?

Polecane posty

Szukam kogoś ze Szczecina w celach towarzyskich, nieerotycznych :D Los rzuca mnie do tego miasta :P, gdzie nie znam ani jednej sztuki człowieka, więc chętnie nawiąże jakies znajomosci. Jestem kobietą, lat 23 Płeć towarzyszy bez znaczenia. Dodatkowo pragnę nadmienić, ze nie jestem blondynką z gigantycznym biustem, nie szukam męża, sponsora ani seksu :D pozdrawiam

Gość piterosław
a ja niedługo z opuszczam to szare miasto :) i jadę do następnego szarego miasta co zwie się Belfast:( czemu nie masz tu nikogo to wielkie miasto :o

Nie znam tu nikogo, bo nigdy tu nie byłam ;) To będzie moja pierwsza wizyta i dosyć długa w dodatku. Jestem osobą towarzyską i trochę dziwnie się czuję ze świadomością, że będę skazana wyłącznie na wieczory przed komputerem ;) a chyba na poczatku trudno kogoś poznać tak \'na ulicy\'. Mówisz, że Szczecin jest szary ? Wydawał mi się całkiem ładnym miastem (na zdjęciach :P )

Gość piterosław
no tak''tam'' ;) oczywiście:) ps nie wiedziałem że jesteś przyjezdna :)

Gość hej kropka a na jak długo
przyjezdzasz i w jakim celu?? ja jestem ze szczecina. płac kobieta i mam troche dosyc towarzystwa tylko mojego faceta, bo wszystkie kumpele powyjedzdzały.

Gość ja cie przytule
i wyrucham w kinie w szczecinie... co ty na to ?