Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna myśląca M

dosyć tego, dlaczego to mnie spotyka?

Polecane posty

wiecie co mam dość śliniących się mężczyzn, chłopaków na widok mojego ciała. to mi zaczyna bardzo przeszkadzać. nie ubierma się jakoś wyzywająco, nosze lekko obcisłe bluzki i dźinsy, nie mam dekoltu do pasa a facetom tylko jedno. ostatnio z moim kolegom byłam u jego rodziny dalszej na imprezie. a tam jego wujek ciągle na mnie się wgapiał, prawił komplemnty żony swojej nie widział tylko JA I JA. a żeby jeszcze było śmieszniej jego synowi nastolatkowie tak samo się zachowywali, nadskakiwali mi ze wszystkim i specjalnie usiedli naprzeciwko mnie. to nie jest jedyna historia jaka mnie spotyka w zasadzie na codzień. nawet spokojnie na rowerze nie mogę pojeździć, bo zaraz gwizdy i wołania (jaka dupcia) czuję się okropnie, mam ochotę zaszyć się w domu. czy ktoś miał podobną sytuacje?

Gość hmmm nie wiem
ale co dokładnie robią? może jesteś taka seksowna, że trudno ci się oprzeć.

Gość niezleee
i stary i młodzi się podjarali tobą musisz być niezła, a może dajesz im coś do zrozumienia

Gość _masz cos takiego w sobie_
hmm

Gość ciao ciao ciao
a jak masz na imię? może pogagdamy o tym na gg Jaruś

Gość to ja chcę twój nr telefonu
wstaw jakieś fotki co?? a mi daj prywatny numer telefonu.bede czekać na numer od ciebie. buzia

Gość no to czekam
opisz siebie jak wyglądasz. to może coś poradzę ci ;)

Gość Bartosz z tej strony
przedstawiłem się: Nazywam się Bartosz. daj koniecznie swój numer telefonu chce cię naprawdę poznać twój Bartosz

jak uważacie czym to może być spowodowane, że tak mnie obierają mężczyźni, chłopcy ? co ja takiego robie nie tak, to że jestem miła, uczynna , uśmiechnięta???

Gość Bartosz z tej strony

Bartosz a ty w czym mógłbyś mi pomóc?

Gość niezleee
no ładnie tutaj chłopcy próbuj zdobyć numer to autorki topicu. a powiedz myśląca M - jak ty wyglądasz jak zachowywujesz się wśród mężczyzn. może kokietujsz a nawet nie wiesz

nie robię nic szczególnego, lubię się uśmiech delikatnie, lubię być uprzejma, miła dla każdego, lubię rozmawiać, ale płeć męska ślini się na widok moich piersi , no wyglądu dostaję naprawde propozycje dwuznaczne nawet od żonatych kolgów ojca.

Gość czy ty nie jest M
czy ty nie jeseś M z mojego miastka łodzi???

widzę, że mężczyźni chcą pomagać ale nie wiem czy poinnam podać wam moje numery na komórki. nie znam was. no chyba że GG lub poprzez MAILA. mam w zasadzie porozmaawiać z kimś o tym,

Gość ciesz sie dziewczyn
ciesz się dziewczyno, że tak , uroda, młodość szybko mija, teraz powinnaś się cieszyć, ze faceci na ciebie lecą później juź odczujesz tylko tego brak

Gość jestem zazdrosna o M
pewnie ze tak ciesz się że jesteś taka ładna i że masz takie powodzenie u mężczyzn w różnym wieku. to coś wspaniałego!!!!! musisz z tego korzystać. wiesz jak dużokobiet chiałoby znalesc się na twoim miejscu?????????????????????????????????????????????

Gość Bartosz z jednej strony
chicałbym bardzo poznać cię bliżej, porozmawiać, mogłabyś podobać swój mai skoro n a wymiane numerami tel.jeszcze za wszczesnie. BIG CMOK FOR YOU M

Gość kurde jak ty to kobietko robis
że tak tych facetów rozkochujesz w sobie? czego potrzeba, zawsze chciałam być z "centrum"ale nie udawało mi się, a moje koleżanki mają podobne sytuacje do twojej i nie wiem czy to idzi::::(:

kurde naprawde nic szczególnego jestem miła jestem pomocna jestem dobrym słuchaczem jeste uśmiechnięta jestem zawsze zadowolona M

Gość jestem twoim wybawieniem
ja chcę cię poznać nawprawę, żeby ocenić tą twoją sytuacje. a czy można tutaj liczyć na jakieś fotki, bo nie ukrywam, że jestem w napięciu a chciałbym wiedzieć jak wygląda dziewczyna która powoduje takie atrakcje dla mężczyzn.KOcham Cię JUż::

Gość współczuje
musi się czuć jak przedmiot skoro ślinią się na twoje części ciała, musisz być naprawdę niezła albo masz coś takiego co mężczyzn ciągnie akurat do ciebie. nie wiedziałem ze kobiety mają takie problemy,

Gość JeślitotyMtoja cię Kocham
mmmmmmmmmmmmm

Gość porzadek ma być
piszcie na temat dziewczyna zadała pytanie a tutaj już jak zwykke faceci próbiją podrywać.

Jaruś nie wiem jak z tym gg.opowiedz coś osobie , może podam ci moje.

Gość hmm mialem taka kolezanke
hmmm miałem kiedyś taką koleżankę z pracy, ona była boginią, wszyscy faceci nią lecieli, zarywali do niej. ona byla po prostu sobą. miała dobry styl potrafiła się ładnie ubrać i umowalować no i oczywiście była bardzo ładna, i zawsze gdzie byśmy nie poszli jakieś fagasy się przyczepilai. ale jest sporo ładnych dziewczyn ale zauważycie że tylko niektóe mają to coś w sobie i wzywalają takie coś w mężczyznach, bo sam wygląd nie wystarcza.

Gość Czy ty jestes z łodz

Gość ciekawy jak wygladasz
M proszę pokaż nam fotki, jestem bardzo ciekaw jak wyglądasz. czy dawałaś tuytja fotki gdzieś na forum?

i jak to mam dawać swoje fotki ale w jakim celu? zastanowie się ale wy mi napiszcie co to umożlowi.

Gość wszsystko możliwe...
cześć, może jesteś za miła, za bardzo otwarta, trzymaj jakiś dystans może....pozdr.