Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to wszystko jest wstrętne

Mężczyźni nie mają honoru ani wyczucia

Polecane posty

bo nie mają...jeżeli facet obraża się o tekst "wybacz, nie mam dzisiaj ochoty" i to na parę dni, a po zdaniu "no dobra, jak już musisz, to rób swoje, tylko sie streść" nie obraża sie , tylko...streszcza, to co niby mysleć o takim zachowaniu?

Jak kobiecie powie się "chcę cię pieprzyć" to też się obraża, a jak tej samej kobiecie się mówi "chcę się z tobą kochać" to się uśmiecha z aprobatą, nawet gdy jest w jakimś związku. I co niby mysleć o takim zachowaniu?

Gość mozna tez powiedziec
"idz stad" zamiast "spier*alaj". Jak ktos nie widzi roznicy to co tu tlumaczyc :O

właśnie o to mi chodzi...o rzecz wyrazona uprzejmie foch, a w przypadku lekceważącego "jak musisz", to nie ma sprawy? bo to niby jest zgoda na seks? nie rozumiem :(

"...jak już musisz, to rób swoje,.." To według mnie jest zgoda. (i tak rozumuje każdy facet)

łachudro...tylko pozazdrościć, widocznie gdzieś na świecie są jeszcze normalni...

Gość krem normaderm
Łachudra, widać twój chłop szuka każdego pretekstu żeby się z tobą nie kochać :D . Myśle że jak mu zaproponujesz całkowitą rezygnację z seksu, to też na to przystanie :P .

nie znoszę kłód i z łachy :o bleeeeeeeeeeeeee a na taką akcję typu kłoda zawsze jest reakcja :D

tak mi się wydawało...że jeżeli zachowam sie jak kłoda, to sie obrazi...a tu? przecież to obrzydliwe :( a na grzeczne "wybacz mi, ale nie", na ktore powinno się (tak mi sie wydawało) zareagować spokojnym "no to nie ", to od razu wielka obraza majestatu.. Nie rozumiem, cholera, nie rozumiem