Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2007 http://www.pudelek.pl/artykul/6081/co_sie_stalo_z_mandaryna/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ciut jej się przybrało Napisano Październik 29, 2007 :D:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość he heee heee he Napisano Październik 29, 2007 Skonczyla sie kasa Wiśniaka na zabiegi odchudzająco upiekszajace, to i sie Margaryna obcelulitowała i obtłuściła, he he he :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podobno już nie reklamuje tej Napisano Październik 29, 2007 herbaty, nie ma jej na opakowaniach:D straciła kontrakt bo przytyła???:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2007 też mam takie otłuszczone kolanka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glupie pipy........ Napisano Październik 29, 2007 Ona ma problemy z przyswajalnoscia cukru Raz jest bardzo szczupla raz nabiera kilogramow, standart przy wszelkich chorobach zwiazanych z zaburzeniami cukrow..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sorry ale nie musi się tak Napisano Październik 30, 2007 obnażać skoro jej się przytyło:Oto nieapetyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ecinka-e Napisano Październik 30, 2007 nie przesadzajcie ,fajnie wyglada! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o boze to jest fajny wygląd Napisano Październik 30, 2007 ?:O jak ty zatem musisz wyglądać?:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronikao Napisano Październik 30, 2007 jezuuuuuuu nie wierze- to na prawde ona?? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Październik 30, 2007 Kilka tygodni temu wystąpiła gościnnie w Big Brotherze i jeszcze wtedy była szczupła. Była w jeansach, także bez problemu można było ocenić jej sylwetkę. Kilka tygodni później się roztyła. Nie wydaje Wam się to dziwne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DŻEJDŻI 14 Napisano Październik 30, 2007 pewnie obżera się ze stresu :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DŻEJDŻI 14 Napisano Październik 30, 2007 albo przestała tańczyć bo tylko to w życiu jej dobrze wychodzi :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem ile musiałabym jeść Napisano Październik 30, 2007 żeby tak wyglądać, a zeżreć to ja potrafię;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piekna jestem Napisano Październik 31, 2007 to nie możliwe,że tak wyglada. też ja niedawno w BB widziałam i była szczuplutka. Czego to te portale juz nie zrobią... tak samo jak było z broszką andrzejewicz która rzekomo majtek nie nosi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w BB widziałś ją Napisano Październik 31, 2007 w UBRANIU. to naprawdę różnica. Cała sztuka ubrać się tak, zeby wyglądać szczupło. rozbierz się - i wszystko widać. A fotki pochodzą z profesjonalnej agencji FORUM - tam nikt zdjęć nie przerabia specjalnie, zeby dowalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PARIS26 Napisano Listopad 21, 2007 szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach