Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PISówka

czym sie kierowaliscie dokonujac wyboru na ostatnich wyborach

Polecane posty

Gość PISówka

czy tylko zrobieniem na złosc innej partii ?czy zadaliscie sobie troche trudu by rzucic okiem na program czy zapoznaliscie sie z historia partii biorac pod uwage fakt iz wygrało PO smiem twierdzic ze oparliscie sie na wierze w cuda i to było jedynym aspektem wyboru i wy sie macie za wykształconych?

Gość anonimowa tutaj
czym ja sie kierowalam....... zadalam sobie tyle trudu i przeczytalam program wyborczy partii na ktora glosowalam, kierowalam sie rowniez tym ze nie chcialam aby wygral PIS i PO

Gość eeeeeeeee
Zadawałam sobie ból przez 2 lata , kiedy 2 braci rządziło Polska. KONIEC !!!!!!!!!!

my się nie mamy, my jesteśmy i posiadamy na to odpowiednie dokumenty a kierowałam się opcją polityczną, jaką popieram odkąd uzyskałam prawo wyborcze :)

Gość do Ewa 33
to w średniowieczu kobiety miały prawo do głosu? :(

Gość PISówka
nie przyszło wam niestety do głowy by sie pofatygowac i sprawdzic jak głosoali posłowie PO w mijajacej kadnecjii -a to proste jak ma sie internet niektórzy z z was przypisuja PISowi to za czym głosowało PO

Gość PISówka
do eeeee a co cie tak bolało najbardziej?

Gość ja place za sciecie
kierowalam sie zasada "mniejszego zla" i glosowalam na PiS :)

ja miałam zasadę \"wsyztsko byle nie pis\" :P poza tym program PO czy LiD jest mi zdecydowani bliższy niż program piss, wiec wybór miałam dośc prosty :P

Gość anonimowa tutaj
pisowka , ale tutaj jeszcze nikt nie napisal ze glosowal na PO, wiec w czym problem?

Mniejsze zło Zapoznałam się z programem partii Lider partii wydawał się być wiarygodny Zagłosowałam na PO i czas pokaże, czy tego pożałuję. PiS to dla mnie większe zło. Nie odpowiada mi program tej partii, nieszczery lider i ta wielka kompromitacja na światową skalę.

Gość PISówka
a dlaczego PIS to wieksze zło niz PO? wytłumaczcie mi bo moze czegos nie wiem

Gość PISówka
katis a zapoznałas sie z czynami PO jakich dokonało ostatnio?

Gość PISówka
Lider partii wydawał się być wiarygodny????????????????? wierzysz w cuda?

Gość emeryt z Wiatracznej
To niesamowite, ale oni nadal trawią porażkę! :-D Ogon pod siebie i wypad! :-D

Mam prawo sie wypowiedzieć. Mam już dość ciągle nowych topików politycznych. POczekajmy zobaczymy co POkaże PO. E.O.T. P.S. No ile można ciągle od nowa wylewać frustracje. Z wyrazami szcunku, 🖐️ Wszystkim.

Gość do pisowki
i tak nic nie zmienisz tym topikiem. Polacy juz wybrali, a Ty i caly PiS nie umia sie pogodzic z porazka.....

Gość PISówka
wiem ze nic nie zmienie tym ,ale chciałam sie upenic ze elektorat PO głosował wierzac w cuda ,a swoimi wypowiedziami potwierdzacie to zadnych konstruktywnych wpisów tylko mijanki ,pisanie o niczym i ble ble ble jak zwykle ,zadna dyskusja nie jest mozliwa z kims kto nie wie co poparł

Gość co wy z ta swiatowa
kompromitacja, praktycznie nikt zza granica nie wie co to kaczory, ze byly wybory i generalnie ma w dupie kto u nas rzadzi (mowie o szarych obywatelach), nie mowiac o tym ze moze nawet nie wiedzec co to polska. na wyspach o kaczkach to sie od polakow dopiero dowiedzieli :-D

Gość czym - odsuniecie pis od
wladzy, glosowalam na partie ktora miala szanse wykopac PIS, czyli na PO choc blizszy mi PSL

Nie wierzę w cuda. Wierzę, że będzie chociaż odrobinę lepiej, że skończą się awantury, że rząd zacznie działać. PiS w czasie swojej 2 letniej kadencji nie zdziałał zupełnie nic. Oni oczywiście twierdzą, że wiele zrobili, ale w większości przypadków są to czyny koalicjantów, ewentualnie opozycji. I pomyśleć, że mogliśmy żyć w państwie, w którym rządzi kler, a jak nie jesteś katolikiem to wypad. Teraz przynajmniej Rydzyk nie wsadzi nosa tam, gdzie nie powinien. Stosunki z kościołem będą poprawne, ale bez polotów. Przynajmniej nikt nie będzie dyskryminowany.

Gość rety jacy liberałowie
Przynajmniej nikt nie będzie dyskryminowany.? co masz n a mysli? Poparłam PIS a do koscioła nie uczesczam czesciej niz dwa razy do roku i wcale nie czułam sie dyskryminowana