Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siała baba mak...

Kobiety po usunięciu gruczolako mieśniaków z piersi....

Polecane posty

Witam! Jestem pierwszy dzień w domu po zabiegu usunięcia gruczolako-włókniaków. Miałam cięcie przy brodawce i nie wygląda to najlepiej, ale ie ma co narzekać- inni maj a gorzej. Chciałabym spytać czy blizna będzie mocno widoczna i czy może ona zdeformowac pierś? Teraz oczekuję na wyniki :( . Bardzo proszę o wypowiedzi w tej sprawie. Dziękuję i pozdrawiam

nie wiem czy mogę Ci pomóc, bo nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale są bardzo dobre maści na blizny, które mogą Ci pomóc, jak np. Thiospot

Gość karoro 13
Szybko działasz! 🌼 Kiedyś używałam maść Contratubex na bliznę, masujesz kilka m-cy, pomaga, ale możesz używać dopiero po kilu tygodniach, jak blizna będzie wygojona. Pozdrawiam cieplutko i życzę zdrowia. 🌼

karo13 :) biegam kochana po necie i szukam :( . Zaaplikowałam sobie Tantum rosa, mam pięknego grzyba, niestety borelka i zabiegi wyjałowily organizm. Napisz co u Ciebie? czy masz jakie s dodatkowe objawy? Pewnie niedlugo konczysz kurację antybiotykową?

tak, miałam bliznę po usunięciu żylaków. najpierw używałam maści cepan, nie bardzo pomogła. Thiospot jest bodajże na receptę, dlatego poproś lekarza, napewno wypisze powodzenia!

Gość karoro 13
Wpisałam na tamtym topiku....:classic_cool: Pij wodę z cytryną, jogurty ,jedz grejpfruty, czosnek, kwaśne owoce, wyklucz drożdżówki, ciastka, cukier. Oczywiście, jeśli nie ma przeciwwskazań co do diety. U mnie z grzybem spokój. Miksuję jogurt z pomidorem i zabkiem czosnku,piję wieczorem,pomaga super! Trzymaj się.

Dzięki Wam bardzo! Muszę wyjść z neta bo czas jechac do szpitala po wypis (jeszcze mi go nie dali) no i po drodze do apteki, muszę też zajrzeć Karo13 do zdrowej żywności, może tam wynajdę coś taniego do dietki. Zajrzę pozniej. Całuję 👄

Gość karoro 13
Kup w aptece żywe kultury bakterii Lactiv lub inne i bierz po jedzeniu. Pij dużo jogurtu naturalnego. Jak będzie gorzej , popros dr o Nystatynę.

Gość karo 13
Miłego dnia Ci życzę! ❤️ Regeneruj siły! Odżywiaj się i wypoczywaj. A czy wiesz ,że Unidox bierze się na trądzik? ale będziemy miały piękne buźki, jak po liftingu. :classic_cool: