ilonusia 0 Napisano Październik 29, 2007 witam niedawno pisalam ze przed miesiaczka swedzialo i pieklomnie w okolicach intymnych podejrzewalam grzybka ale nie moglam isc do lekarza bo lada dzien mialam dostac okres i dostalam go ale w pierwszy dzien nie moglam nazwac go okresem tylko lecialy mi same takie rozowawe miesiste i zbite skrzepy(przeprzaszam ze to brzmi tak niesmacznie) na drugi dzien tez lecialy ale juz takie normalne jak przy okresie co to moze byc prosze pomozcie bo sie niepokoje pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilonusia 0 Napisano Październik 29, 2007 nikt mi nie pomoze ??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jukka24 Napisano Październik 29, 2007 marsz do lekarza. Jeśli było tak jak opisujesz to nie lekceważyłabym tego, zawsze lepiej sprawdzić co si dzieje niż potem żałować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilonusia 0 Napisano Październik 29, 2007 nikt mi juz nie odpowie ???? :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale co ma ci ktoś odpowiedzieć Napisano Październik 29, 2007 ?:O na co ty liczysz? że ktoś tutaj jest jasnowidzem?:O idź do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilonusia 0 Napisano Październik 29, 2007 nie po prostu moze mial albo sie spotkal z takim czyms po prostu sie niepokoje i pytam co to moze byc bo do lekarza narazie nie moge isc jak nie wiesz to nie mosialas odpisywac przepraszam ze w ogule zasmiecam forum takimi glupotami jak ta skoro twierdzsz ze nikt nie jest jasnowidzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mzbpb Napisano Październik 29, 2007 spokojnie to nie musi zaraz byc najgorsze ja tez mam skrzepy podczas okresu macica sie tobie oczyszcza a do tego masz infekcje najlepiej idz do lekarza bo grzybka nie mozna bagatelizowac jesli tylko zaczyna cie swedzic od razu smaruj sie mascia clotrimazolum kupisz bez recepty i za grosze.. ale jesli dluzej z tym chodzisz idz do lekarza przepisze ci clotrimazolum w tabletkach dopochwowo juz po dniu bedzie wielka ulga...bedzie dobrze zaraz po okresie idz do lekarza koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach