Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagemkaxxx

Zwiazek toksyczny. Dalej walczyc czy zakonczyc?

Polecane posty

Gość sagemkaxxx

Witam. Mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie mi doradzic. Jestem z facetem ktory kilka lat byl za granica. CIagle mielismy kontatk teleofniczny. On wrocil i kilka misiesy znowu jestesmy razem.... jednak to nie jest to samo co kiedys. Na kazdym kroku jestem sprawdzana. Ciagle bierze moj teelfon i sa pytania a to kto itp. Zawsze jest klotnia i czepianie sie z jego strony przynajmniej raz na kilka dni. Nie wspomne ze nie moge na nim polegac, jak mam problem musze walczyc z tym sama. Zero wsparcia i opiekunczosci. Na dyskotece zostawil mnie i psozedl do auta. Stwierdzil ze to moaj wina bo nie chcial przyjechac a przyjechal bo ja chcialam Nie jestem przy nim szczescliwa, ciagle sie zloszcze i denerwuj mnie jego zachowanie. Probujemy to zmienic. Ale to jest kwestia kilku dni, a potem znowu jakies jazdy. nie wydaje mi sie ze ze mna jest cos nie tak. Wymaga ode mnie duzo a sam nie daje wzamian, Nawet jak sie zle czuje cos mnie boli i nie mam na nic ochote to on mowi ze np on chce buzi. ale kurde ja nie chce. i zaraz wielki foch. Dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu?

zakonczyc i to jak najszybciej, zanim Ci wkreci, ze to wszystko Twoja wina i zaczniesz sie dla niego zmieniac i schizowac, ze wszystko przez Ciebie. Zaslugujesz na cos wiecej. I tez sie przychylam do stwierdzenia, ze sam musi miec cos na sumieniu, skoro taknagle Ci przestal ufac...ciekawe co robil na tym wyjezdzie i z kim.

zakonczyc. To chyba o tej porze roku bardzo popularne. I nie ma ze boli. Sama ostatnio zakonczylam, wiec nie bedziesz sama!! Nie ma sie nad czym zastanawiac.

Sagemka - nie analizuj jego tylko SIEBIE. Dla wlasnego dobra powiedz: do widzenia. On sobie poradzi. Zaslugujesz na kogos kto bedzie dzielil Twoje problemy, da Ci wsparcie i troske wtedy kiedy tego potrzebujesz.

sprawdza bo sam ma cos do ukrycia... moj tez sprawdzal moją kom... gdy sprawdzilam jego wyszlo szydlo z worka... męczysz się i nie jestes szcześliwa... a to najlepiej pokazuje ze czas to zakonczyc bedzie bolało ale przestanie... odpowiedz sobie czy chcesz by tak wygladalo twoje zycie???

Gość sagemkaxxx
nie chce by tak to wygladalo. ciagle ludzie sie ze moze warto sprobowac i naprawic. przyjechala moja siostra z zagranicy z chlopakiem ktorzy mowia do mnie dlaczego on taki dziwny/? ze dlaczego przy nich nie pokaze ze mu zalezy czy cos. pokazuje ze tylko on sie liczy i czy jak szedl po jedzenie zapytal sie cyz ja jestem glodna. odpowiedzialam ze nie bo tak bylo. nie zapytal sie ni nic. analizue siebie czy ja cos zle robie. moze czasmai zle sie zachowam bo jestem tlyko czlowiekiem. ale moje zle zachowania sa sporadycznie. daje mu wsparcie i zaufanie, mimo iz widzialam jak pisal do koelzanki ze teskni. i po tym wlasnie przeszukuje mnie. ma cos zajebisteog na sumieniu chyba nawet jka juz to wrocil i bylismy znowu razem. w Od zawsze byl egoista ale teraz to juz masakra. Ludze sie ze bedzie dobrze i nie mam sily tego zkaonczyc. Moj brat ostatni ochcial mu przylac za zachowanie. Jaka jestem to jestem, moze denerwujaca ale nie powinien potem odwracac kota ogonem przy sprzeczkach on nie winny a ja tak. po kilku dniach przyznaje sie ze yto jego wina jednak raz w tyg przynajmniej jest jazda. Dziekuje Wam Panie za wypowiedz. mam nadzieje ze sie zmobilizuje i tka jak on... pomysle tlyko o sbie. jeszcze raz dziekuje za slwoa wsparcia :*

znowu to samo;facet okazuje się baranem a kobieta zamiast go zostawić jeszcze się zastanawia, ludzie tacy jak twój facet nigdy się niezmieniają