Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GF FERRE

Czy mężczyźni wolą gdy kobieta ma kręcone włosy, czy proste? prosze o odpowiedz.

Polecane posty

Forum dla kobiet wiec. Kobieta z kreconymi wlosami pewna siebie powie ze KRECONE ta z kreconymi co ma kompleksy powie ze PROSTE ta co jest pewna siebie i ma proste powie ze PROSTE ta co ma kompleksy i proste wlosy powie ze KRECONE PROSTE (ale ja stawiam na krecone bo jestem w grupie nr 2/4):D

A ja nie mam takich problemów, bo mam kręcone a jak chce miec proste to prostuje i już więc jestem w każdej grupie bo kompleksy tez mam, ale włosów się to nie dotyczy hihihi

Gość owieczkaa
a ja jestem w grupie nr 1:D tylko ze moje wlosy sa w fazie dochodzenia do siebie po farbowaniach hehe

Gość nie ma o czym gadac
są gusta i guściki

temat bez sensu - jakich wiele jest tyle samo facetow, ktorzy wola krecone wlosy, co tych, ktorzy wola proste

a kazdy facet ma swoj gust , jak i baba , wiec o ssso chozzi? a w ten sposob i tak statystyka bedzie malo wiarygodna , bo chyba jeszcze za malo tu sie facetow wypowiada

a moj facet uwielbia moje - hehe mam krecone natural, rzadko prostuje , ale czasem mnie najdzie, czym doprowadzam mego Pieknego do szalu , bo mnie musi powtarzac, zem piekna i w ogole (choc on woli krecone raczej) - hehehehehehehe a tak po prawdzie , to nawet jakbym miala na glowie siano , to i tak by mnie kochal , bo nie za klacury ze mna jest przecie bo co z tego jezeli facetowi sie podobaja, np. wlosy krecone , jesli wlascicielka okaze sie lewa>?