Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BAZIULEG

JAK UZYSKAĆ EFEKT fajnych, ładnych ,,LOKÓW NA WŁOSACH??

Polecane posty

Gość BAZIULEG

HEJ. cHODZI MI O TO, ŻE Mam włosy do ramion, ale takie sianowate, puszyste. Albo je musze prostować na prostownicy ( ale to juz mi sie znudziło) albo układać w loki. no wlasnie i tu mam problem!!Jak nalezy robić sobie loki na włosach??Czy najpierwa suszymy i nakładamy waki? czy mokre włosy nakładamy na wałki i dopiero suszymy!!?/ Poza tym jakie wałki sa najlepsze?? Może któraś z was mi pomoże??

Gość BAZIULEG
hej odpowiedźcie mi, proszę

Gość kompotierka
stosuj gume do wlosów, loki po tym sie super trzymaja

Gość kicia34
Hej! Ja mam własy pocieniowane i prostuję ale wcześniej nakręcałam na grube wałki (efekt unoszenia od nasady)i robiłam to tak: Po umyciu włosów nakładałam jakieś pianki potem suszyłam tak żeby były tylko troszkę wilgotne następnie nakręcam i znowu suszę czasami jak mam czas to jeszcze zostawiam je na głowie nosząc oczywiście po domu:) Nie radze robić tak że od razu po umyciu nakręcasz na całkiem mokre bo później bardzo dłuuuuuugo schną i zazwyczaj jak ściągałam wałki to były jeszcze mokre włosy i diabli wzięli moje kręcenie bo zaraz były proste...

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
kochanie nie o to mi chodzi . Ja chce sie dowiedzieć w jaki sposób uzyskać efekt loków a nie prostych wlosów

Gość kicia34
No ok! To zrób tak samo tylko że zastosuj mniejsze (cieńsze) wałki ..... Prosiłaś o rady z suszeniem więc podpowiedziałam jak ja to robię....