Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miales byc

musze to powiedziec ale nie chce truc o ym moim znajomym dlatego pize tutaj

Polecane posty

Gość miales byc

czuje, ze juz zawsze bede sama, ze nigdy nie pokocham i, ze mnie nikt nie pokocha, ze bede samotna, stara baba.nigdy nikogo nie mialam i nie zapowiada sie bym kogos znalazla, a mje przyjaciolki, znajome juz mialy niewiadomo ilu, czy tez sa z jedna osoba caly czas.a ja? ja zawsze sama. jako dziewczynka zawszemarzylam o milosci i jakos to mje marzenie nie moze sie spelnic.juz lata szczeniecej miloci przeminely, nie poczulam tego smaku.teraz mam 19 lat wiec pewnie powiecie o co mi chodzi ale czuje, ze juz zawsze tak bedzie. dzieki, czesc.

Gość
w wieku 19 lat koleżanki już tylu miały? a może tylko się chwalą? jak dla mnie to panikujesz :)

ja tez tak myslalam w Twoim wieku ;) ale teraz jestem przekonana, że życie w pojedynke to nie jest życie, uwierz mi. Każdy z nas prędzej czy pozniej znajdzie swoją drugą połowę, chyba, że calkowicie zacznie sie izolować od swiata.

Gość miales byc
moze i panikuje ale janaprwde zuje, ze to co dobre juz za mna i, ze nic mnie nie czeka w zyciu:Owiem, ze to brzmi tandetnie i okropnie takie biadolenie ale musialam to powiedziec gdzies bo nie che mowic o tym przyjaciolkom. a one mialy juz paru a jak nie to chociaz jednego, z ktorym sa caly czas.

Gość kala23x
słuchaj... ja 18 lat mialam i nie mialam nigdy faceta- bylam zakochana do szalenstwa w przyjacielu ale nie mialam u niego szans-albo mialam i nie wykorzystalam? jak zniknal to myslalam-rany-nigdy juz nie bede z nikim, nie umiem byc z kims, nie nadaje sie do tego.. pozniej sprobowalam z takim jednym facetem-pol roku paranoji-rozstalismy sie i juz w ogole bylam zalamana ja mialam taka depresje, ze nie potrafilam zyc, bralam psychotropy, bylam zupelnie przekonana,ze nigdy z nikim nie bede A gdy mialam 20 lat poznalam kogoss...i o dziwo, sama do niego zagadalam w spontanicznym odruchu, na co nigdy nie bylo mnie wczesniej stac... sama sobie nie wierzylam, zreszta nie sadzilam,ze w ogole bedzie z tego znajomosc blizsza no i.... 5 listopada bedzie 2 lata jak jestesmy ze soba :)))) wczoraj mialam urodziny, spedzilismy je razem, to byly najwspanialsze urodziny mojego zycia (w poprzednie bylismy ze wzgledu na moje studia osobno) w nocy czasem sie budze i czuje,ze glaszcze mnie po glowie, jak boli mnie brzuch w okres i płaczę to on płacze ze mną, jak mam katar robi mi herbatke z miodem, albo jak mam foszka o nic to mnie przytula na siłe i mówi, ze chce ze mna byc na zawsze, własnie wrocilam ze sklepu i bede mu pichcić zupke na obiad kiedys nawet nie pomyslalam, ze facet mnie przytuli, ja bylam pewna, ze nigdy sie to nie sprawdzi a dzisiaj? gotuje zupke warzywną dla faceta ktory przed wyjsciem do pracy powiedzial mi poraz miliardowy, ze mnie kocha spojrz na moj przypadek i zdaj sobie sprawe, ze nigdy nie odgadniesz co Cie czeka, zyj radosnie i wkoncu zobaczysz, ze spotkasz tego ukochanego, ja jestem pewna z mojego doswiadczenia,ze tak bedzie

Gość miales byc
milo czytac takie historie ale widzisz ja mam wrazenie, ze takie cos spotyka wszystkich ale nie mnie. i staram sie zyc radosnie, naprawde, teraz sie tego nauczylam i z jednej strony dobrze mi tak samej ze soba ale przychodza takie dni jak dzis, ze wydaje m sie, ze nic w moim zyciu nie zmieni sie na lepsze pod wzgledem uczuc i tyle.wiem tylko, ze musze to przeczekac bo moze jutro albo za godzine cos nagle odskoczy w moim mozgu i zaczne znow optymisycznie patzrec na swiat.zebym tylko wiedziala jak to uruchomic;).

miales byc nie lam sie:) pamietaj milosc przychodzi kiedy sie tego najmniej spodziewasz...wiem co mowie bo doswiadczylam tego na wlasnej skorze...