Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klojkjikw

bierzmy sie ludzie i zacznijmy dzialac!

Polecane posty

Gość klojkjikw

bierzmy sie ludzie i zacznijmy dzialac!!! Dlaczego niemielibysmy pomoc innym przyjechac do Anglii .wszyscy wiemy ze w Polsce wiekszosc nie ma szans normalnie zarabiac i normalnie zyc tu w Uk jest to mozliwe. Sa trudnosci i schody TAK JAK I WSZEDZIE A W POLSCE TO NIBY JAK JEST??ale wspolnie WSPOLNYMI SILAMI damy rade. Pokazmy wszystkim ze polacy moga sie ZINTEGROWAC udowodnijmy to innym i samym sobie !!! GORACO NAMAWIAM I POZDRAWIAM hejka

Gość kurdeeeeeeeeeee
chyba sie nie slyszysz oszolomie jeden?:( wiecej alkoholikow tu nie trzeba ktorzy beda psuc opinie porzadnym polakom!! Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZDECYDOWANIE JESTEM NA NIE i ty tez pasztecie jeden nie powinienes tu byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wracaj do POLSKI !!! niech ci ten szmaciarz TUSK zrobi w Polsce IRLANDIE!!!!!!!!!!ku-rwa skoros tak glosowal!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O

Gość gegegaag
to pomoz mi wyjechac

Moze jak dzialac w imie wspolnego dobra to lepiej w kraju? Bo co za sens pomoc wszystkim wyjechac?

mam dzwne wrażenie że autor przebywa jeszcze w Polsce :) Powiedzmy, że chciałabym pmóc ae jak? mam obcego człowieka wziąść na chatę? czy znaleźć mu tani hostel i pracę? czy może chodzi o duchowe wsparcie?

Gość a wlasnie ze
mnie obcy ludzie polacy znani 1 dzien wzieli na chate gdy stracilam prace i landlord mnie wyrzucil na szczescie sa jeszcze w GB dobrzy Polacy

Ja chyba bym sie nie odwazyla wprowadzic kogos obcego do domu, a nawet jesli tak to ani moja siostra ani moj chlopak by mi na pewno nie pozwolili.Chyba juz wollabym komus pozyczyc pieniadze. Latwo powiedziec pomozcie innym Polakom,ale to rowna sie temu,ze jesli zalatwisz im prace to bierzesz pelna odpowiedzialnosc za nich i dajesz pracodawcy slowo,ze sa porzadnymi ludzmi.Takie cos moglabym tylko i wylacznie zrobic dla mojego rodzenstwa.