Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika7

Skype-krok po kroku

Polecane posty

No wlasnie.Moj mąż zazyczyl sobie Skypa zeby gadac z kumplem z Kanady.On tez ma Skypa.Chca sie nawzajem widzieć.Wytlumaczcie mi co potrzeba zeby to dzialalo.Nie mam jeszcze kamerki ale juz jutro prawdopodobnie bedzie.Szczerze mowiac to bylam na stronie Skypa ale nie lapię tych calych platności.Niby bezplatne ale placic trzeba.

Gość ej powaznie
Jeżeli chcecie się komunikować przez skypea to nie musisz nic płacić, jest darmowy. Płacisz tylko wówczas kiedy dzwonisz na nr stacjonarny. Musisz mieć mikrofon, no chyba że chcesz tylko pisać tak jak np na gg

Nie.Chce rozmawiac przez kamerke.Czy ja musze wykrecac jakis nr?zeby do goscia sie \"dobić\"czy jak?

Gość 45tfghbn
nie numer tylko login. Każdy użytkownik skype ma login np andrzej33 czy coś innego.

Gość ej powaznie
Nieeeeee. On ma swoje pseudo i Ty też. Jak Ci je poda to sobie go wyszukasz, wpiszesz na listę i już :) Podłączysz mikrofon, kamerkę i sprawa załatwiona

Gość spadam pliss
ty se chyba jaj robisz jak mozna nie wiedziec jak sie gada se skype a moj 6 letni syn sam potrafi pogadac przez skype z kolegami

Gość na reke
mozesz rozmawiac tez bez kamery .

Ale chlopaki chca sie napic ze soba na odleglośc bo po 10 latach sie cudem odnależli,no.