Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesiek20lat

mlody pozna dojrzala

Polecane posty

Gość Grzesiek20lat

witam jestem Grzesiek mam 20 lat , poznam starsza dojrzala pania ,prosze pisac an meila sweet20latxx@wp.pl pozdrawiam panie ;*

Gość piękna32
ja jestem chętna jak wygladasz

hej Piekna wiec tak 174 cm wzrostu , szczuply , 68 kg wagi , oczka niebieskie , wlosy krotkie ciemny blond , charakter spoko , mily fajny , wygadany wyluzowany usmiechniety itd buzka :) zapraszam na meila sweet20latxx@wp.pl lub na gg : 7094835

hej Piekna wiec tak 174 cm wzrostu , szczuply , 68 kg wagi , oczka niebieskie , wlosy krotkie ciemny blond , charakter spoko , mily fajny , wygadany wyluzowany usmiechniety itd buzka :) zapraszam na meila sweet20latxx@wp.pl lub na gg : 7094835 na gg siede bardzo czesto zazwyczaj na niewidocznym wiec mozna smialo pisac :) a Ty skad jestes ?? :)

Może to głupie pytanie ale do czego ci dojrzała kobieta ? serio pytam.

heh poprostu dojrzale kobiety sa lepsze , nie to co mallaty inaczje mysla sa bardziej doswiadczone itd itd itp malolaty sie chowaja do dojrzalych kobietek

chialem powiedziec ze frajer ktory podal linka z niby moim zdjeciem to nie ja tylko jakis klaun ktory ma problemy ze soba i nie wiem moze probuje pokazac co to nie On a co do jego wygladu to bez komentarza jak to Pani wyzej napsiala \"pozygalam sie\" mam nadzieje ze wiecej takich glupich zartow tu nikt robil nie bedzie ! P.S chcialem doac ze nie wystawiam tu swoich fotek , moghe je wymienic po krotkim czasie rozmowy z jakas Pania :) to tyle by bylo :) pozdrowieina dla Pna :0 a dla frajerow fuck off :D

No dobra, jestem bardzo brzydki dlatego potszywam sie pod innych, a co innego mam zrobic? Jezdze na codzien maluchem a chcialbym Mazde!!! Eh ... co za zycie, na dodatek mieszkam w Koluszkach Dolnych a nie w Wawce :(

Gość figielka*
Furą??? hmmm z czym do ludzi chłoptasiu:)

Gość Dojrzała35
Chłoptasiu za cienki w uszach jesteś. Idź lepiej zwalić konika i odrób lekcje

Gość Janosikowa65
cały czas ktoś sie pod niego podszywa

Pisze ostatni raz wez sie frajerze odjeb odemnie i nie zatruwaj zycia normalnym ludziom ku*** , a tak do wszystkich ten ktos kto niby przedstawia mnie na fotkach i mowi o tej furze i mowi ze nie jest z wawki tylko z koluszek i ma jakies problemy ze soba i mowi ze wygladan na wiecej niz 20 lat to nie JA tylko jakis frajer ktoremu sie nudzi ;/ dlatego wyzej podalem meila mojego i numer gg i pisalem ze zdjec tu swoich nie wystawiam , wiec prosze nie zwracacjcie uwagi na takich oszustow ,prosze pisac meilem sweet20latxx@wp.pl ;) lub na numer gg ktory jest podany wyzej i moj opis tez tam sie znajduje tego jak wygladam a jak widac ten Pan na zdjeciu duzo sie rozni odemnie :) jak juz mowiel,m dla jasnosci opsize tu ostani raz prosze o kontkat tylko i wylacznie meilowy lub gg :) a wszystkim ktzorzy daja sie osuzkac przez tego frajera i nie czytaja dokaldnie zycze WILEKIEGO ILORAZU INTELIGENCJI buahahaha buzka dla wspanialych i kumatych Pan:):*

Pisze ostatni raz wez sie frajerze odjeb odemnie i nie zatruwaj zycia normalnym ludziom ku*** , a tak do wszystkich ten ktos kto niby przedstawia mnie na fotkach i mowi o tej furze i mowi ze nie jest z wawki tylko z koluszek i ma jakies problemy ze soba i mowi ze wygladan na wiecej niz 20 lat to nie JA tylko jakis frajer ktoremu sie nudzi ;/ dlatego wyzej podalem meila mojego i numer gg i pisalem ze zdjec tu swoich nie wystawiam , wiec prosze nie zwracacjcie uwagi na takich oszustow ,prosze pisac meilem sweet20latxx@wp.pl ;) lub na numer gg ktory jest podany wyzej i moj opis tez tam sie znajduje tego jak wygladam a jak widac ten Pan na zdjeciu duzo sie rozni odemnie :) jak juz mowilem dla jasnosci opsize tu ostani raz prosze o kontkat tylko i wylacznie meilowy lub gg :) a wszystkim ktorzy daja sie oszukac przez tego frajera i nie czytaja dokaldnie zycze WILEKIEGO ILORAZU INTELIGENCJI buahahaha buzka dla wspanialych i kumatych Pan:):*

Gość Kubus20
dojrzała a moze jakbym ja 20 letni przystojniak zaproponował ci calodzienne zbliżenia pełne dzikiej fantazji to byś tak z ciekawosci napisała na gg 24951173? na wstępie moge zaoferowac ci taką minete jakiej nigdy nikt ci nie zrobił, jestem w tym mistrzem, marze o takiej dojżałej pani ktura wprowadzi mnie w tajniki miłosci, kobiety około 40stki są najpiękniejsze, ja z koleji o takiej marze a wygląd jest malo ważny, chociarz ja ponoc jestem przystojny, bardzo lubie puszyste z dużymi cycuszkami i krągłą pupcią brunetki ale tak samo możesz być szczuplą blondynką z małymi cycuszkami:) napisz i zaproponuj coś gg 24951173, co do odleglosci to moge dojechac, jestem strasznie napalony

Gość Młodzieniec88
Uwielbiam Dojrzałe Kobiety .. Bardzo chętnie poznam Panią, która spełni moje fantazje .. barpez88@wp.pl Pozdrawiam

Gość Młodzieniec88
Odezwij się do mnie na maila --> barpez88@wp.pl. Bardzo chętnie Ciebie poznam :)