Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa artystka

gdzie sprzedawac obrazy

Polecane posty

Gość aa artystka

maluję dość dobrze. chciałabym sprzedawać swoje obrazy ale nie wiem jak sie do tego zabrac. sprzedawac na allegro? czy w naszych czasach ktoś jeszcze kupuje sztukę?

Gość aa artystka
za rok idę na studia (ale nie na ASP tylko na scisłe:) ) a teraz sobie zrobiłam rok przerwy po liceum. własciwie to szukam pracy na stale, juz niemal ją mam i nie mogę stac ze swoimi obrazami.. brak czasu (mam mnostwo hobby..) własciwie to nie czuję się jak jakas Artystka więc jak najbardziej mogę tworzyc rzeczy praktyczne;) ale w tej chwili po prostu chce sprzedac parę obrazów;) wszyscy mnie namawiają na studia asp ale dla mnie malowanie to tylko hobby.. no taki niby pech bo naprawdę jestem w tym dobra, a jednak przyszłosci z tym nie wiążę.. ale spróbuję na allegro ;]

Gość gość
Ja polecam Art Makers - www.artmakers.pl. To internetowa galeria sztuki, można tam sprzedawać: obrazy, rzeźbę, biżuterię, ogólnie rękodzieło i tym podobne.

Gość gościuwpłaszczu
Masz wiele galerii internetowych, w których można sprzedawać obrazy np. atelio.pl, dawanda.com lub artillo.pl itd. Na allegro też możesz, ale tam dużo się płaci za wystawienie :/

Gość gorete
Hmmm... przecież masz specjalnie przygotowane pod to serwisy internetowe, zerknijcie - http://desa.pl/ Nie ma co ukrywać, że dobrze trafiając z dziełami sztuki, można na nich zarobić ogromne pieniądze, ale oczywiście jako takiej reguły w tym względzie nie ma.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Moja koleżanka wszystkie swoje prace wrzuca tutaj: http://desa.pl . prowadzone tam są licytacje internetowe. Wiele obrazów nie sprzedała, ale z 2 czy 3 już poszły, to moim zdaniem dobry wynik. Wczesniej na ogłoszeniach lokalnych czy allegro nie sprzedała nic.

Gość gość
Dobre mam zdanie o serwisie www.dropka.pl Korzystam z ich możliwości niedawno, udaje się sprzedawać bez zakładania działalności gospodarczej, co było dla mnie szczególnie ważne. Bo powiedzmy sobie szczerze, ale zakładanie firmy w tym kraju to jest gra w rosyjską ruletkę, przy takich kosztach zusowskich, czy opodatkowaniu pracy.

Gość gość
Najpopularniejsze są galerie, później internet, ale trudno się przebić. Grunt to mieć już wyrobione nazwisko. Warto bywać też na festiwalach, nawet zgłosić swoje prace, kiedyś uda się coś wygrać. Ja w tym roku wysyłam pracę na Polski Festiwal Sztuki.

Gość gość
wracam właśnie z dessy i śmieję się w głos ale tym pseudo artystom ani tupetu ani fantazji nie brakuje ceny z kosssssmossssu śmieszne ludzie ale was ponosi trzeba by spróbować to sprzedawać we Tworkach taki wariat to se może wyciąć taki numer i nikt go nie obśmieje!!!!!!

Gość kassen
Jak macie to powystawiane na Allegro, to zintegrujcie sobie konto z Ogis, wtedy wasze aukcje wskoczą za darmo i automatycznie właśnie na Ogisa. Trudno ocenić gdzie znajdziecie klienta, a jednak na Ogisie trochę tych ludzi rzeczywiście mają.

Gość gość
Co to za festiwal ten Polski Festiwal Sztuki?

Gość gość
Dzięki! Fajnie to wygląda!

Gość gość
Nie wiecie jak można zgłosić swoje prace?

Gość Marekkk82
Czytałem o nowym portalu gdzie można dzieła sztuki sprzedawać. Pewnie są też inne, ja w każdym razie ten widziałem i wygląda na serwis profesjonalny, więc mogę polecić: Auxioner.com

Gość Krystyna 75
Tak jak patrzyłam po serwisach to artyści wystawiają się na specjalistycznych portalach, np. właśnie Auxioner.com taki najnowszy portal z aukcjami dzieł sztuki.

Gość gość
Ja bym chętnie kupiła obraz do sypielni

Gość Obrazy22
Możesz założyć swoją własną stronę i sprzedawać obrazy ze swojej pracowni bezpośrednio :) Jedna artystka z Warszawy tak robi od lat, zobacz jej portfolio www.salimzianowa.com

Gość gość
U Marszanta.

Gość gość
jakkes opinie o Gallery store?

Gość Janka

Mój przyjaciel jest artystą i z tego co wiem to sprzedawał obrazy do galerii Piękna Gallery w Warszawie, był bardzo zadowolony ze współpracy, zresztą ta galeria cieszy się wielkim uznaniem, mają piękne dzieła sztuki nowoczesnej

Gość gość
Dnia 28.01.2019 o 16:39, Gość Janka napisał:

Mój przyjaciel jest artystą i z tego co wiem to sprzedawał obrazy do galerii Piękna Gallery w Warszawie, był bardzo zadowolony ze współpracy, zresztą ta galeria cieszy się wielkim uznaniem, mają piękne dzieła sztuki nowoczesnej

Mieszkam niedaleko i często chodzę na wernisaże. Świetnie, że wspierają młodą sztukę, to nasza przyszłość 🙂