Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johasa18lat

Problem z pettingiem

Polecane posty

Gość Johasa18lat

Witajcie:) Mam pytanie do Was... Ostatnio z moim chłopakiem spędzilismy noc (współzycie planujemy po ślubie) ale poniosło nas i "uleglismy naszym dłoniom" sama nie wiem jak ja to zrobiłam doprowadziłam go:) On taże chciał się odwdzięczyć ( i być może odkryć coś nowego), ale nie wiem dlaczego nie może wsunąć mi palca. Byłam rozluźniona wszystko toczyło się w długim czasie, było cudownie, ale za żadne skarby sie nie dało. Nie ustępowaliśmy, udało się 1/4 palca wsunąć, ale odczyłam opór zabolało lekko i odstawiłam jego palec. Dlaczego tak jest? Wcześniej próbowałam używaż tamponów równiez nie dałam rady wsunąć i myslałam, gdy bedzie jakies podniecenie to się uda:) Dziękuję za odpowiedzi :) Pozdrawiam:)

może masz tak zbudowaną błonę dziewiczą? a byłaś u gina? bo ja miałam otwór za blisko cewki i musieli mnie nacinać, zanim podjęłam współżycie. wcześniej miałam problemy z tamponem, a jeśli chodzi o palce, to też tak dziwnie było

Gość Johasa18lat
Dobrze wiem gdzie dana błona się znajduje! Napewno nie mam jej zaraz przy wylocie!

Gość studenciak
:-D

Gość hej tere bum
Moja przyjaciólka miala ten sam problem i ginekolog powiedzial, ze majá troché jeszcze z mézem popróbowac, a jak nie to nadetná, bo byla bardzo ciasna i blona troszké abrdziej "miésista" byla. Nie wiem czy dobrego slowa uzylam, ale po prostu troszké jakby grubsza.

Gość ladne mi dziewictwo do slubu
:(

\"uleglismy naszym dłoniom\" hahahaha myślałam że z krzesła spadne jak przeczytałam ten tekst :D a tak w ogole... no coż, probujcie dalej, co jak co ale paluszek powinien wejsc ;)

Gość coz za finezyjny temat
kup sobie ladny duzy wibrator w kszaucie fioletowego penisa i probuj, jak bedziesz sama w domu, wtedy bez krepacji sie rozluznisz i poznasz co to rozkosz a nie jakies pduderyjne paluszki sruszki :D :D

Gość zadna z tego czystosc
przedmalzenska