Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saphira666

ciąża czy nie ciąża??

Polecane posty

Gość saphira666

mam pytanie w ostatnich 8 miesiacach schudłam około 20 kg, kocham sie z chłopakiem bez zabezpieczania sie od 5 lat (stosunek przerywany) i od ostamich 2 miesiecy nie mam okresu wczesniej mi sie spóźniał tak około 3 tygodnie najwiecej ale nigdy az tyle, miesiac temu zrobiłam sobie tes i był negatywny. a teraz mam dziwne bulgotania w brzuchu, podobno mi przybyło w piersiach, bólr krzyza i czasami bóle podbrzusza ale troche inne niz przed okresem i nie wiem co jest grane. prosze o pomoc, wiem ze powinnam isc do ginekologa ale jakos tak nie mam odwagi

Gość jojojoj
sluchaj nawet jesli to nie ciaza to powinnas isc do lekarza! Nie zastanawialo cie nigdy dlaczego twoj okres jest tak nieregularny? Wiesz ze ciaza moze byc tego najlepsza przyczyna?

Całkiem możliwe, że ten stosunek przerywany to daremny wysiłek z waszej strony bo możesz mieć cykle bezowulacyjne i coś nie tak z hormonami. Może to hiperprolaktynemia? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1095004&start=0 Swoją drogą pewnie i tak coś nie jest OK (po 5 latach takiego \"zabezpieczania\" to się raczej zalicza wpadkę). Już do ginekologa i to dobrego, najlepiej ginekologa endokrynologa.

Gość ojeju ale babka
a czy ty przypadkiem niezauwazylas ze na codzien takich tematow kobitki daja conajmniej 6 razy,zwariowac mozna od tych tekstow kochalam sie z chlopakiem.....idz do lekarza babo i tyle,my niemamy wyksztalecenia medycznego ,a tak wogole to masz zaufanie do internautek???czy do lekarzy??

Gość ojeju ale babka
a co ty myslisz ze jestes w ciazy bo ci w brzuchu bulgoczy`????moze kosmita cie zaplodnil i uz jutro urodzisz,dlatego ci tak bulgocze

Gość ginekolog4444
jestem lekarzem ginekologiem ,i stwierdzam ze bulgotanie w brzuchu oznacza 5 miesiac ciazy urojonej,prosze wybrac sie do kardiochirurga na operacje mozgu

Gość ////////////////////
"prosze wybrac sie do kardiochirurga na operacje mozgu" :D :D :D

Gość saphira666
o boszhee ale jazda jak jestem w ciąży to poronić przez niekórych mozna

Gość Daruj sobie juz ten topic
moja droga na glupie pytanie glupia odpowiedz