Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w domku1

Czym was rodzice bili jak byłyście male ?

Polecane posty

Gość sama w domku1

ja zawsze dostawałam kablem od prodiża :(

Gość brrrrrrrrrr
ważechą, paskiem, ręką, a moja babcia raz walnęła moją sioistę wieszakiem bo akurat był pod ręką. dodam ze nie pochodzę z patologicznej rodziny :/

Gość sama w domku1
ja też nie pochodzę z patologicznej rodziny ,rodzice nie wierzyli w bezstresowe wychowanie :o

Gość hmmmmmmm......
Ja raz kablem i to chyba też był od prodziża

Gość ja bylam czesto targana za
wlosy, od ojca dostalam pare razy w glowe tak porzadnie...do tego pare razy piescia gdzie popadlo...pochodze z rodziny ludzi wyksztalconych, az wierzyc sie nie chce...mnie samej...

Gość ja bylam czesto targana za
Dlatego ja postanowilam, ze w zyciu nie udrze mojego dziecka, bo bicie to zadna metoda wychowawcza. Wplywa za to ogromnie na rozwoj i psychike dziecka, wiem to po sobie...

Gość to wszytko zależy
od dziecka jakie jest, niektórym ,jak się porządnie nie wleje to nie będą słuchać do innych rozmowa dociera

moim zdaniem dziecki musza od czasu do czasu dostac klapsa, ale kablem od prodziza to przesada... Dziecko nie moze byc rozwydrzone.. Ale ja nie bede bic swoich dzieci

Gość smazona cebulka
wspolczuje mialam to szczescie ze nie dostawalam lania od rodzicow, choc bylam czasami niegrzeczna dziewczynka :( raz tylko dostalam od mamy mokra szmata w twarz jak bylam mala bo pocielam kolezance sweter a od taty dostalam tez raz w twarz ,bo wydarlam sie na niego ze ma mnie nie denerwowac