Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z wielkim sercem

to teraz o facetach którzy kochac się nie chcą P

Polecane posty

przeczytałam kilka tematów w których dziewczyny uskarżają się na nadmierny popęd seksualny swoich mężczyzn - ja mam zupełnie odmienny problem :D samoświadomosc mam kwitnącą i duży apetyt seksualny, a mój mężczyzna...hmmm....z tym już gorzej ;) nie to żeby nie lubił sie kochac - jego po prostu wybija z rymu byle co ;) wystarczy jakaś żartobliwa uwaga z mojej strony w jego kierunku - nie związana oczywiscie z seksem i już po wszystkim ;) wystarczy jakieś mini niepowodzenie...wystarczą plany na następny poranek, żeby pojsc szybciutko spac < :) mnie to nieco przeraża ;) bywało już tak, że miałam jakieś stany depresyjne z tego powodu gdyż pokłóciliśmy się pewnego dnia i z miesiąc (a nawet dłużej) nie było możliwości, żeby go w jakikolwiek sposób na seks zaciągnąc - gdyż miał do mnie jakiś żal...a i rozmawiac o swoich problemach nie umie, to tak trzymał to w sobie, a ja się zastanawiałam już nad zakupieniem deprimu, wibratora i odstawieniem pigułek... dziewczyny...cieszcie sie z apetytu waszych mezczyzn, radzę wam cieszcie się, gdyż kobietki takie jak ja wam zazdroszczą ogromnie :) kobieta niezaspokojona pozdrawia!

w istocie oryginalne ;) u mnie objawiło się z czasem - w momencie w którym ze sobą zamieszkaliśmy mój szanowny mężczyzna stał się ... leniwy...tak, chyba leniwy ;) ma mnie obok więc spotkanie ze mną nie jest wyczekanym obrzędem :P i nie ma czasu na sex ;P musiałam się pożalic ;)

Gość najlepsza jest
a ja to mam dopiero problem ochotę mam wielką na sexik, napalona jestem bardzo, mój mężczyzna tez a nie mozemy sie kochac bo chyba dopadła mnie pochwica (nieświadomy skurcz mięśni pochwy; ma podłoze psychiczne) i co w takim wypadku? kazda próba kończy sie niczym, palec czasem wejdzie ale potem boli, nie moge nawet tamponów używac jestem tak sfrustrowana ze z mniejszą ochotą godze się nie pieszczoty bo wiem, ze bede musiała obejsc sie smakiem to samo z moim mężczyzna:(

to dobre masz miesnie!!! :) idz do lekarza (jeśli jeszcze nie bylas), przecież to się na pewno da jakoś leczyc - leki wpływające na układ nerwowy czy mięśniowy to kiepski pomysł i raczej ostatecznosc... - ale są od tego specjaliści, którzy coś doradzą :) więc najpierw ginekolog a potem psycholog :) szkoda przeciez sobie tak zatruwac zycie...seksualne rowniez :)

Gość buła
ja naszczęście niemam takiego problemu jak mam ochote biore sie sama za swojego faceta ,nawet niepytam bo my zawsze jesteśmy chętni na sexik

Gość kika201
mam to samo dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko 3 takie jestesmy na swiecie? ;) up! ;)

Gość oszukiwaczka
Jeszcze ja!!!!!!!!!!!!!