Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaa

ZNALAZLAM PRACE - PROSZE ZAJRZYJCIE I POWIEDZCIE CZY TO SIE OPLACA??????????????

Polecane posty

jest to praca w domu polega ona na dzwonieniu do ludzi i namawianiu na fundusz emerytalny. placa 15 zl dziennie + 15 zł za kazda namowiona osobe... Tyle ze dzwoni sie ze swojego telefonu. Myslicie ze sie oplaca czy nie warto w to wchodzic?

Gość zapomnij szukaj dalej

Gość niuńka80
a płacą za osobę która podpisze czy za umówioną na spotkanie?

Gość nie daj się naciągnąć

Gość koszt rozmów cię zeżre

Gość ja bym to olała
nie wierzę, że da sie kogoś do czegoś namówić przez telefon. Ja sama jak usłyszę po drugiej stronie słuchawki jakąkolwiek formę namawiania na cokolwiek, od razu kończę rozmowę, zdecydowanie mówię, nie jestem zainteresowana, dziękuję i odkładam słuchawkę.

Wygadana jestem ;) Chopdzi tylko o to, ze wychodzi na to, ze placa 5 zł za godzine, a godzina dzwonienia przez telefon kosztuje wiecej... Nie wiem ile osob srednio na godzine udaje sie namowic na cos takiego, a nie chce ryzykowac, zeby za duzo nie stracic

Gość gohar1
Nie opłaca sie. Nigdy bym nie poszla do takiej pracy. Poszukaj czegoś lepszego. Powodzenia

wlasnie tez mi sie wydaje ze sie nie oplaca :( szukalam czegos dorywczego bo studiuje i nie mam za duzo czasu, a to by mi pozwalal wykorzystac kazda wolna chwile, ale nie swoim kosztem :)

Gość olej to
w ogóle się nie opłaca - takie natrętne szukanie klientów przynosi skutek odwrotny od zamierzonego. na bank więcej wydasz na telefony niż zarobisz.

Gość niuńka80
Ja tak pracowałam ale żeby obniżyć koszty to kupiłam sobie pakiet minut w POPIE na stacjonarne. Ale inne sieci na pewno też coś takiego mają. Mni udawało sie umawiać 2-3 spotkanie na godzinę ale przy takim intensywnym dzwonieniu

Gość niuńka80
Aha jak ja dzwoniłam to nie musiałam od razu kogoś namawiać na kupno ubezpieczenia tylko zapraszałam na spotkanie z doradcą. Nic na siłę - wiele osób odmawiało ale były też osoby zainteresowane.

Gość niuńka80
Tak z tym że nie umawiałam na siłę, nie podstawiałam znajomych itp. tylko po to żeby zaliczyć spotkanie umówione. Płacone miałam niezależnie od tego czy spotkanie zaowocowało podpisaniem umowy.

Gość niuńka80
Z tego co się orientuję to w popie jest jeszcze promocja dzięki której masz połączenia do stacjonarnych po 5gr za minutę. Wtedy na pewno by się to opłacało

chyba macie racje ... nie ma sensu... wiecej strace niz zyskam ;/ skusilo mnie to, ze jest to praca w domu, odpowiadaloby mi to...