Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiikusiiia

Kolczyk w jezyku,pepku,nosie.Pomuc/?

Polecane posty

Hej :) mam kolczyk tak jak pisze na taemacie jesli chcecie zybym doradzila albo cos powiedziala to chetnie udziele pomocy zapraszam ;)

Gość weź lepiej
pomUc to możesz sobie.... :O zacznij od zapoznania się z zasadami polskiej ortografii... podstawy gramatyki też mogą sie przydać... (NA temacie...?! :O ) dżizys...:O

a czy ty tylko krytykować umisz ! tylko tyle potraficie patrzec tylko na innych ?? spojrz na siebie a potem popatrz na mnie :/

Gość weź lepiej
w języku polskim nie istnieje słowo "umisz"..:O no własnie spojrzałam na siebie a potem na ciebie (a raczej to co wypisujesz) i stąd ten wpis... 🖐️

Gość klaududusiaMM
czesc wszystkim!! mam pytanko od czwartku mam kolczyk w pepku!n przebicie tak srednobolalo ale to nie o to chodzi kolo gornej kuleczki mam bardzo zaczerwieniona skore!! ;((to ma tak byc na poczatku ??czy mi to zejdzie za niedlugo??smaruje pepek trybitikiem i przemywam woda utleniona

Gość Ania222222yyy
mam juz kolczyk w nosie i pepku i zastanawiam sie nad jezykiem...ale panicznie boje sie bólu...chce sie dowiedziec czy to boli,i czy to prawda ze nie mozan palic prze jakies 3 tygodnie ??

Gość julitaPP
mam pytanie... Wczoraj sobie przekułam kolczyk.... Znaczy sie koleżanka mi przekuła na rynku nic kompletnie nie bolalo... a powracajac do pytania... no to po jakiem czasie bede mogla zmienic kolczyk...?? a no i czym najlepiej smarowac bo jak narazie to smaruje sie mascia "Tribiotic".... Z gory dzieki za odp:*:* Ale jakby ktos chcialby sobie zrobic to bez roznicy gdzie i u kogo... wazne zeby tylko osoba potrafila

W pepku babra sie jakies pol roku.Najlepszy kolczyk jest ze stali hirurgicznej albo z tytanu.Boli w pepku-najgorzej jak zahaczysz.W jezyku przepicie nic nie boli tylko pozniej jak zacznie Tobie puchnac jezyk.U mnie to trwalo ze 4 dni jak moglam juz normalnie jesc.SSalam kostki lodu z rumianku i przeszlo.Kolczyk nalezy wymienic jak zejdzie opuchlizna i sie wygoi.Ok 2 tygodni.Oczywiscie tez polecam ze stali hirurgicznej albo z tytanu.Kolczyk.A z paleniem to mozna tylko nie przesadzac.

ja mam kolczyk 13 dni ,niedługo chciałabym sie zacząć opalać na plazy za jakies dwa tygodnie!co o tym sadzicie?

Hej ;) znaczy ja robilam kolczyk w jezyku w studiu a w pepku kolezanka toche dlugo sie goilo ale nie zwracalam uwagi smarowalam mascia i jakos powoli schodzlo zdazalo sie ze robilo sie w hu** czerwone i bolalo ale po kilku dniach znikalo ;) pozdro jak cos to pisac na email kika168@buziaczek.pl

Gość D Ł U G A ś N A =
bardzo bolało w języku..ja mam pod ustami ..tzn. pod dolna wargą z prawdj strony..jest super..w pępku też... i cąłe uszy tylko boję się w języku...

a nie bolalo :D costy szybko bez bolesnie ;) hehe w pepku mnie bardziej bolalo niz w jezyku ")

Gość Lindzia096
Hej Kiiniiusia czy jak Ci tam ;P Mam kilka pytań co do kolczyka w języku jeśli masz to podaj mi sswoje gadu gadu albo odrazu napisz 10031138

Gość kiikusiia
eh szczerze Mowac nie ma sie czego bac ja kolczyk w Jezyku mam 2 lata teraz bedzie 3 cos takiego w pepku mam 2 a w nosie tez 2 ;) laata :) jak co to odezwi sie na moj email i potem dam gG albo odezwe sie na ten nr co podałas pozdrawiam ;) EMAIL